TikTok тестує функцію, схожу на ретвіти в Twitter

TikTok тестує функцію, схожу на ретвіти в Twitter

10:35,
5 Січня 2022
2986

TikTok тестує функцію, схожу на ретвіти в Twitter

10:35,
5 Січня 2022
2986
TikTok тестує функцію, схожу на ретвіти в Twitter
TikTok тестує функцію, схожу на ретвіти в Twitter
Автори:
Водночас, на відміну від ретвіту, опубліковані відео не відображатимуться в профілі користувача — лише в каналах його друзів для «Для вас».

Китайська соціальна мережа TikTok тестує нову функцію для обміну відео, яка схожа на функцію ретвітів на платформі Twitter. Нова кнопка «Repost» наразі доступна не всім. Про це пише TechCrunch.

Нова кнопка знаходиться в меню «Поділитися». «На відміну від ретвіту в Twitter, опубліковане відео не відображатиметься у вашому власному профілі TikTok — воно лише надсилає відео в стрічки ваших друзів "Для вас", — розповіли у виданні. — Замість того, щоб ділитися відео з друзями безпосередньо, кнопка "Repost" рекламує відео вашим друзям у TikTok».

Новий інструмент обмежений стрічкою із меню спільного доступу: кнопка «Repost» переміщує відео лише в стрічки користувачів, які стежать один за одним. Також відео, якими поділилися за допомогою кнопки «Repost», не відображатимуться в профілі користувача — лише в каналах його друзів для «Для вас» («For You»). Крім того, за даними видання, деякі користувачі бачать кнопку «Рекомендувати» замість «Repost», бо «TikTok все ще грає з мовою, яку хоче використовувати».

Нагадаємо, у грудні 2021 року соцмережа TikTok анонсувала зміну алгоритму перегляду рекомендованих відеороликів, аби уникнути дублювання однотипних матеріалів. TikTok хоче убезпечити користувачів, які можуть дивитись у великій кількості відео, що спричиняють депресію.

Фото: TechCrunch, Alexander Shatov / Unsplash

Читайте також
ГО «Детектор медіа» понад 20 років бореться за кращу українську журналістику. Ми стежимо за дотриманням стандартів у медіа. Захищаємо права аудиторії на якісну інформацію. І допомагаємо читачам відрізняти правду від брехні.
До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування ідей та створення якісних матеріалів, просувати свідоме медіаспоживання і разом протистояти російській дезінформації.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
2019 — 2024 Dev.
Andrey U. Chulkov
Develop
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду