Instagram тестує нові способи модерування стрічки

Instagram тестує нові способи модерування стрічки

13:45,
31 Серпня 2022
1897

Instagram тестує нові способи модерування стрічки

13:45,
31 Серпня 2022
1897
Instagram тестує нові способи модерування стрічки
Instagram тестує нові способи модерування стрічки
Зокрема, користувачі отримають змогу використовувати ключові слова та смайли, щоб не бачити певні теми в пропонованих публікаціях.

Instagram тестує нові налаштування для користувачів, щоб контролювати контент, який вони бачать на платформі. Про це повідомляє The Verge.

Тести включають можливість вибору кількох публікацій і позначення їх за допомогою кнопки «не цікавить». Наразі користувачі можуть клацнути окремий пост, щоб позначити його, але немає можливості зробити це для великої кількості публікацій.

Незабаром Instagram також почне тестувати спосіб, за допомогою якого користувачі можуть складати список ключових слів, фраз, емодзі та хештегів у рекомендованих публікаціях, які їм не цікаві та які вони не хочуть бачити.

Нові елементи керування соцмережа запропонувала після того, як користувачі обурилися змінами на платформі. Багато користувачів Instagram були засмучені кількістю рекомендованого вмісту, який з’являється в їхніх стрічках з облікових записів, за якими вони не стежать.

Донедавна Instagram пропонував лише декілька способів адаптації особистої стрічки, як-от відкладення запропонованих публікацій на 30 днів і додавання людей до списку «Вибраного», щоб публікації з цих облікових записів не були поховані.

Нагадаємо, що  Facebook та Instagram почали підтримувати NFT. Користувачі соцмереж Мета отримали змогу публікувати цифрові предмети колекціонування, які вони мають у своїх цифрових гаманцях.

Фото: Tracy Le Blanc/ Рexels

Читайте також
ГО «Детектор медіа» понад 20 років бореться за кращу українську журналістику. Ми стежимо за дотриманням стандартів у медіа. Захищаємо права аудиторії на якісну інформацію. І допомагаємо читачам відрізняти правду від брехні.
До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування ідей та створення якісних матеріалів, просувати свідоме медіаспоживання і разом протистояти російській дезінформації.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
2019 — 2024 Dev.
Andrey U. Chulkov
Develop
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду