Сервіс віддаленого доступу TeamViewer йде з Росії та Білорусі

Сервіс віддаленого доступу TeamViewer йде з Росії та Білорусі

11:22,
6 Травня 2022
2154

Сервіс віддаленого доступу TeamViewer йде з Росії та Білорусі

11:22,
6 Травня 2022
2154
Сервіс віддаленого доступу TeamViewer йде з Росії та Білорусі
Сервіс віддаленого доступу TeamViewer йде з Росії та Білорусі
Автори:
TeamViewer запропонував українським організаціям використовувати їхні продукти безкоштовно.

Сервіс віддаленого доступу TeamViewer повідомив, що йде з Росії та Білорусі через війну в Україні.

«Оскільки ця війна постійно загострюється та сильно порушує наші цінності, ми вирішили повністю припинити будь-яку ділову діяльність у Росії та Білорусі. Крім дотримання всіх міжнародних санкцій та негайного припинення нового бізнесу, ми також не продовжуємо жодних контрактів із замовниками з Росії чи Білорусі. Чинні підписки, які не підпадають під дію санкцій, що не пов’язані з неправомірним використанням наших продуктів, будуть працювати до закінчення контракту, але не будуть продовжені після цього», — сказали в компанії.

TeamViewer також заблокував усі неліцензійні підключення до та з Росії та Білорусі, щоб уникнути подальшого використання їхнього програмного забезпечення.

Крім того, TeamViewer запропонував українським організаціям використовувати їхні продукти безкоштовно. Також компанія повідомила, що пожертвувала понад 750 тисяч євро організаціям Червоного Хреста для надання гуманітарної допомоги на місцях.

Раніше з російського та білоруського ринків через війну, яку РФ розв'язала в Україні, почали виходити багато компаній. Наприклад, Avast повідомив, що негайно скасував доступність усіх своїх продуктів в цих країнах, та призупинив всі маркетингові та збутові операції в Росії та Білорусі. Керівник із розвитку електронних послуг у Міністерстві цифрової трансформації України Мстислав Банік казав, що з Росії мають піти всі світової ІТ-компанії, щоб вона опинилася в ІТ-блокаді.

Зранку 24 лютого 2022 року президент Росії Володимир Путін повідомив про рішення щодо військової операції на Донбасі. Росія атакувала український кордон у п'яти областях і з Криму. Президент Володимир Зеленський у відеозверненні до українців у зв’язку з початком війни оголосив про введення воєнного стану в Україні. Верховна Рада підтримала введення воєнного стану в Україні. Українців закликають не публікувати фото та відео переміщення української техніки, а також облич військовослужбовців ЗСУ. 

Фото: flickr

Читайте також
ГО «Детектор медіа» понад 20 років бореться за кращу українську журналістику. Ми стежимо за дотриманням стандартів у медіа. Захищаємо права аудиторії на якісну інформацію. І допомагаємо читачам відрізняти правду від брехні.
До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування ідей та створення якісних матеріалів, просувати свідоме медіаспоживання і разом протистояти російській дезінформації.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
2019 — 2024 Dev.
Andrey U. Chulkov
Develop
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду