YouTube заблокує канали державних медіа Росії по всьому світу

YouTube заблокує канали державних медіа Росії по всьому світу

20:07,
11 Березня 2022
2537

YouTube заблокує канали державних медіа Росії по всьому світу

20:07,
11 Березня 2022
2537
YouTube заблокує канали державних медіа Росії по всьому світу
YouTube заблокує канали державних медіа Росії по всьому світу
Автори:
Раніше YouTube відключив усі функції монетизації для мешканців Росії.

Відеосервіс YouTube оголосив про невідкладне блокування на глобальному рівні російських державних медіа через порушення правил щодо заперечення насильницьких дій. 

Про це повідомляє Reuters.

Також YouTube видаляє контент про війну Росії в Україні, який порушує політику відеосервісу.

Раніше YouTube відключив усі функції монетизації для мешканців Росії. Відповідне повідомлення отримали блогери, які раніше заробляли на своєму контенті.

Відтепер для всіх глядачів у Росії не будуть доступні підписки YouTube Premium, Music Premium, спонсорство, суперчат, суперстікери та мерч.

11 березня українська медіаспільнота звернулась до Єврокомісії з проханням накласти санкції на всі російські телеканали. З відповідним проханням до ЄК звернулись провідні медіагрупи України — «1+1 media», StarLight Media, «Медіа Група Україна», Inter Media Group, Міністерство культури та інформаційної політики, ГО «Детектор медіа» та інші.

2 березня Євросоюз терміново заборонив мовлення російських пропагандистських ресурсів Sputnik і Russia Today на території унії. Українські провайдери також блокують сайти, які транслюють пропагандистські російські канали.

24 лютого Росія розпочала масштабний наступ проти України, ЗСУ й тероборона відбивають атаки російської армії. Росіяни обстрілюють ракетами та РСЗВ об'єкти цивільної інфраструктури українських міст, убивають та грабують цивільне населення. Гаазький трибунал уже розпочав збір доказів воєнних злочинів Росії в Україні.

Захід запровадив персональні санкції проти Володимира Путіна та інших російських можновладців. Також західні держави відключили окремі банки Росії від системи SWIFT і запровадили сильні обмежувальні заходи проти Центрального банку Росії. Зокрема, було погоджено заморожування міжнародних резервів країни-агресора. Росію полишають найбільші світові технологічні та промислові гіганти. 

Головні новини про російське вторгнення — за тегом.

«Детектор медіа» в режимі реального часу збирає та документує хроніки кремлівської дезінформації навколо військового наступу на Україну.

Фото: Getty Images

Читайте також
ГО «Детектор медіа» понад 20 років бореться за кращу українську журналістику. Ми стежимо за дотриманням стандартів у медіа. Захищаємо права аудиторії на якісну інформацію. І допомагаємо читачам відрізняти правду від брехні.
До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування ідей та створення якісних матеріалів, просувати свідоме медіаспоживання і разом протистояти російській дезінформації.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
2019 — 2024 Dev.
Andrey U. Chulkov
Develop
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду