Хакери зламали облікові записи користувачів TeamViewer

Хакери зламали облікові записи користувачів TeamViewer

15:19,
3 Червня 2016
1968

Хакери зламали облікові записи користувачів TeamViewer

15:19,
3 Червня 2016
1968
Хакери зламали облікові записи користувачів TeamViewer
Хакери зламали облікові записи користувачів TeamViewer
Автори:
Зловмисники отримали доступ до комп'ютерів і серверів, браузерів і спустошили рахунки PayPal.

Про це пише securitylab.ru.

Користувачі утиліти для віддаленого доступу TeamViewer публікують на Reddit інформацію про те, що зловмисники зламали їхні облікові записи і отримали доступ до комп'ютерів, браузерів, електронної пошти і спустошили рахунки PayPal.

У ніч з 31 травня на 1 червня сайт TeamViewer на деякий час вийшов з ладу, імовірно, проблема була пов'язана з DNS-серверами.

Компанія TeamViewer опублікувала заяву, датовану 23 травня, але пов'язану з останніми подіями. У заяві стверджується, що комп'ютерні системи не піддавалися злому, а в інциденті винні самі користувачі, які використовують однакові паролі для декількох облікових записів.

Вірогідно, зловмисники могли застосувати новий троян Virus.TeamViewer.49, який маскується під оновлення для Adobe Flash Player. У березні цього року TeamViewer використовувався для поширення здирницького ПЗ Surprise.

Нагадуємо, Комітет захисту журналістів повідомив, що відкрив безпечну й анонімну завдяки шифруванню систему подачі повідомлень про порушення свободи преси. Завдяки їй журналісти зможуть подавати Комітетові захисту журналістів повідомлення й передавати файли так, що можливі хакери чи працівники спецслужб не зможуть викрити особу цих журналістів, місце їхнього перебування чи змісту повідомлень.
ГО «Детектор медіа» понад 20 років бореться за кращу українську журналістику. Ми стежимо за дотриманням стандартів у медіа. Захищаємо права аудиторії на якісну інформацію. І допомагаємо читачам відрізняти правду від брехні.
До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування ідей та створення якісних матеріалів, просувати свідоме медіаспоживання і разом протистояти російській дезінформації.
zt.ua
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
2019 — 2024 Dev.
Andrey U. Chulkov
Develop
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду