Компанія Netflix розпочинає випуск коміксів

Компанія Netflix розпочинає випуск коміксів

15:15,
1 Червня 2018
2475

Компанія Netflix розпочинає випуск коміксів

15:15,
1 Червня 2018
2475
Компанія Netflix розпочинає випуск коміксів
Компанія Netflix розпочинає випуск коміксів
Автори:
Стрімінговий сервіс та кінокомпанія Netflix розпочинає випуск коміксів: першою серією стане «Чарівний Орден» (The Magic Order).

Про це повідомило видання The Verge. Компанія ж анонсувала новий напрямок роботи ще в листопаді.

В мережі вже з'явився трейлер до коміксу, автором якого став Марк Міллар (Wolverine, Fantastic Four, Kick-Ass, Kingsman, Wanted). За ілюстрації відповідає Олів'є Койпел (Thor, Avengers).

Комікс розповідає про світ, де разом зі звичайними людьми живуть чарівники. У цій історії мова піде про п'ять сімей магів, які вдень​​ виглядають як пересічні люди, а вночі дістають свої чарівні палички, щоб винищувати монстрів.

Марк Міллар розповів, що за атмосферою комікс нагадуватиме «Гаррі Поттера» для дорослої аудиторії, а також буде чимось схожий на «Клан Сопрано» і навіть «Короля Лева». Крім того, за словами автора, «Чарівний Орден» із перших сторінок буде «брудним».

«Чарівний Орден» випустить видавництво Image Comics. Перший сезон налічуватиме шість випусків. Комікс матиме тільки один тираж, тож буде цікавим і для колекціонерів.

За словами пана Міллара, фанати вже передзамовили 140 тисяч примірників першого випуску. Комікс доступний в паперовій та цифровій версії по ціні 3,99 долара США.

Netflix придбала компанію Марка Міллара Millarworld торік у серпні, тож початок випуску коміксів став очікуваним кроком. 

Нагадаємо, цього року франкфуртське видавництво S. Fischer видало графічний роман на основі всесвітньо відомого щоденника єврейської дівчинки Анни Франк (Anne Frank), яка стала жертвою Голокосту.

ГО «Детектор медіа» понад 20 років бореться за кращу українську журналістику. Ми стежимо за дотриманням стандартів у медіа. Захищаємо права аудиторії на якісну інформацію. І допомагаємо читачам відрізняти правду від брехні.
До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування ідей та створення якісних матеріалів, просувати свідоме медіаспоживання і разом протистояти російській дезінформації.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
2019 — 2024 Dev.
Andrey U. Chulkov
Develop
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду