Військові на передовій отримають 10 тисяч промокодів для доступу до книг від «Культурного десанту» і Yakaboo

Військові на передовій отримають 10 тисяч промокодів для доступу до книг від «Культурного десанту» і Yakaboo

23:16,
19 Січня 2024
1537

Військові на передовій отримають 10 тисяч промокодів для доступу до книг від «Культурного десанту» і Yakaboo

23:16,
19 Січня 2024
1537
Військові на передовій отримають 10 тисяч промокодів для доступу до книг від «Культурного десанту» і Yakaboo
Військові на передовій отримають 10 тисяч промокодів для доступу до книг від «Культурного десанту» і Yakaboo
Автори:
Онлайн-книгарня створила у своєму мобільному застосунку електронну книжкову поличку для військових на передовій.

Книжкова платформа Yakaboo разом з ГО «Культурний десант» передають 10 тисяч промокодів для військових у рамках проєктів «Бібліотека для героїв» та «Книга на фронт». Про це MediaSapiens дізнався з пресрелізу ініціаторів проєкту.

Електронна «Бібліотека для героїв» — це новий етап реалізації однойменного проєкту, який Yakaboo ініціювала після 2014-го року. У його рамках компанія передає паперові книги у військові частини на запит самих воїнів. Однак у бійців на фронті не завжди є можливість отримувати, збирати та зберігати паперові видання. Тож, щоб доступ до книг став швидшим, простішим та зручнішим, Yakaboo створила у своєму мобільному застосунку електронну поличку для військових на передовій. 

Доступ до електронної «Бібліотеки для героїв» здійснюється за промокодами і є безкоштовним для учасників бойових дій.

Своєю чергою, ГО «Культурний десант» за підтримки Мінкульту вже понад рік реалізовує проєкт «Книга на фронт», метою якого є морально-психологічна підтримка наших військових через читання. За цей період на передовій під час заходів «десанту» було розповсюджено більше двадцяти п’яти тисяч книг. До проєкту долучилися як книгарні з видавництвами, так і відвідувачі книжкових крамниць, які разом з книгами надсилають на фронт і листи вдячності нашим героям.

ГО «Культурний десант» є одним із перших партнерів, у рамках співпраці з яким Yakaboo передає 10 000 промокодів для доступу до електронної «Бібліотеки для героїв». Частину з них надруковано на фірмових картках, які роздають на концертах «десанту» безпосередньо вздовж лінії фронту, а також в реабілітаційних та навчальних центрах. Також отримати промокод можуть військовослужбовці та працівники державних органів, які виконують завдання в зоні бойових дій, звернувшись до ГО «Культурний десант» через бот у Telegram @Book4Front_bot.

В електронній «Бібліотеці для героїв» уже доступно 473 книги, які поділені за різними тематичними категоріями: «Художня література», «Класична проза», «Сучасна проза», «Саморозвиток, мотивація», «Бізнес, економіка», «Історія», «Психологія, стосунки», «Біографії, мемуари», «Здоров’я», «Навчальна література» та ін.

Безкоштовний доступ до свого електронного контенту, крім Yakaboo, надали ще сім українських видавництв: видавництво Анетти Антоненко, Discursus, «Видавництво 21», Meridian Czernowitz, «Чорні Вівці», «Ніка-центр» і видавництво Львівського медіафоруму.

Співзасновник Yakaboo Юрій Кривошея каже: «Наш проєкт “Бібліотека для героїв” є дуже важливим для нас, вже має суттєву історію та ми продовжуємо постійно його розвивати. Поличка для військових у нашому застосунку — це можливість для наших захисників отримати доступ до різноманітного важливого контенту, а також перезавантажитись і трішки відволіктись у будь-якому місці у будь-який час. Ми також розуміємо, що книга — це не тільки можливість відпочити, це в якомусь сенсі позитивна зброя, зброя героя. Тому для нас величезна честь, разом з нашими партнерами «Культурним десантом», передати 10 000 промокодів для наших захисників і захисниць і таким чином їх підсилити в різних напрямках. Далі буде, це тільки перший крок».

Нагадаємо також, що навесні цього року МКІП спільно з «Культурним десантом» запустили проєкт «Книги на фронт», у межах якого кожен може передати книжки захисникам. Для того, щоб долучитися до ініціативи, потрібно придбати книгу в магазинах партнерів «Книги на фронт», підписати її і залишити на спеціальній поличці. Після цього логістичний партнер проєкту «Нова пошта» доставить книги на фронт.

Читайте також:

Фото: Yakaboo

Читайте також
ГО «Детектор медіа» понад 20 років бореться за кращу українську журналістику. Ми стежимо за дотриманням стандартів у медіа. Захищаємо права аудиторії на якісну інформацію. І допомагаємо читачам відрізняти правду від брехні.
До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування ідей та створення якісних матеріалів, просувати свідоме медіаспоживання і разом протистояти російській дезінформації.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
2019 — 2024 Dev.
Andrey U. Chulkov
Develop
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду