Для молоді з інвалідністю запускають онлайн-курс з опанування творчих професій

Для молоді з інвалідністю запускають онлайн-курс з опанування творчих професій

13:17,
28 Серпня 2023
1245

Для молоді з інвалідністю запускають онлайн-курс з опанування творчих професій

13:17,
28 Серпня 2023
1245
Для молоді з інвалідністю запускають онлайн-курс з опанування творчих професій
Для молоді з інвалідністю запускають онлайн-курс з опанування творчих професій
Безкоштовно можна опанувати копірайтинг, графічний дизайн та відеомонтаж.

У жовтні на платформі кар’єрного розвитку Career Hub стартує безоплатний освітній онлайн-курс «Фриланс для молоді з інвалідністю», створений у межах програми USAID «Мріємо та діємо». Він буде третім, 52 учасники попереднього набору вже надають послуги на фрилансі, повідомили MediaSapiens у Career Hub.

Навчальна програма містить три напрямки на вибір: копірайтинг, графічний дизайн та відеомонтаж, — і триває 2 місяці.

Заняття супроводжуються перекладом жестовою мовою та субтитруванням, а навчальні матеріали адаптовані для сприйняття людьми з порушеннями зору.

Додатково студенти та студентки отримують знання з просування власних послуг у соціальних мережах, особливостей роботи на фрилансі та проходять тренінг з психологічної стійкості.

Під час курсу всім надається можливість співпрацювати з реальними замовниками бізнесом, громадськими та волонтерськими організаціями. Зареєструватися на курс, який стартує в жовтні, можна за посиланням.

Під час другого набору на курс із 365 отриманих заявок було відібрано 80 найбільш умотивованих молодих людей з інвалідністю, з яких 53 успішно завершили навчання. Усі випускники та випускниці створили власне портфоліо, виконали перші завдання від реальних замовників, а також дізналися про всі тонкощі роботи на фрилансі.

«Копірайтинг був моїм планом “Б”. Я прийшла на курс, аби перевірити себе у спроможності писати класні тексти і відповідно отримувати за це кошти, працюючи віддалено. В результаті я отримала дуже цінний досвід, створила своє перше в житті портфоліо, створила профіль на фриланс-платформі і встигла попрацювати з молодою компанією, яка виготовляє натуральне морозиво з унікальними смаками», розповіла випускниця  напрямку «Копірайтинг» Тетяна Ковальська.

«Я з тимчасово окупованої Нової Каховки і наразі перебуваю у місті Києві. Вдячний за можливість вчитися графічному дизайну. Саме тут я опановував "Ілюстратор", дізнався, що таке айдентика, мокапи, корисне про шрифти. Тепер в мене є чітке розуміння, куди я маю рухатися у професійному плані», розповів випускник напрямку «Графічний дизайн» Влад Колесник.

Нагадаємо, на освітній платформі Prometheus виклали безкоштовний курс з SMM.

Фото: Career Hub

ГО «Детектор медіа» понад 20 років бореться за кращу українську журналістику. Ми стежимо за дотриманням стандартів у медіа. Захищаємо права аудиторії на якісну інформацію. І допомагаємо читачам відрізняти правду від брехні.
До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування ідей та створення якісних матеріалів, просувати свідоме медіаспоживання і разом протистояти російській дезінформації.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
2019 — 2024 Dev.
Andrey U. Chulkov
Develop
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду