Міносвіти створило чат-бот для вступників

Міносвіти створило чат-бот для вступників

13:34,
18 Липня 2022
2481

Міносвіти створило чат-бот для вступників

13:34,
18 Липня 2022
2481
Міносвіти створило чат-бот для вступників
Міносвіти створило чат-бот для вступників
Цей інструмент для онлайн-допомоги у питаннях вступної кампанії 2022 року вже доступний для користувачів на сайті відомства.

Міністерство освіти і науки України (МОН) створило чат-бот, де абітурієнти можуть отримати відповіді на запитання щодо вступу до закладів фахової передвищої та вищої освіти. Про це повідомляє пресслужба МОН.

Кнопка «Поставити запитання» розміщена в правому нижньому куті сайту. Після натискання на неї з’являється чат із консультантом. Отримати консультацію через сервіс можна з понеділка по четвер (09:00-17:00), а також у п’ятницю (09:00-16:00).

У пресслужбі МОН зазначають, що у разі налаштувань автоматичного перекладу сторінок з української будь-якою іншою мовою чат теж адаптується до тої мови, котру обрав користувач. Для переходу на українську необхідно в налаштуваннях браузера вимкнути автоматичний переклад сторінок або змінити відповідні параметри.

Раніше «MediaSapiens» повідомляв, що Мінцифра змінює шкільний курс інформатики, щоб сприяти підвищенню цифрової грамотності учнів.

Читайте також
ГО «Детектор медіа» понад 20 років бореться за кращу українську журналістику. Ми стежимо за дотриманням стандартів у медіа. Захищаємо права аудиторії на якісну інформацію. І допомагаємо читачам відрізняти правду від брехні.
До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування ідей та створення якісних матеріалів, просувати свідоме медіаспоживання і разом протистояти російській дезінформації.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
2019 — 2024 Dev.
Andrey U. Chulkov
Develop
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду