Для вступників створили відео про реєстрацію на національний мультитест

Для вступників створили відео про реєстрацію на національний мультитест

11:35,
6 Квітня 2023
1521

Для вступників створили відео про реєстрацію на національний мультитест

11:35,
6 Квітня 2023
1521
Для вступників створили відео про реєстрацію на національний мультитест
Для вступників створили відео про реєстрацію на національний мультитест
Відеоінструкція має допомогти уникнути помилок.

В Українському центрі оцінювання якості освіти підготували відеоролик для вступників з покроковою інструкцією щодо реєстрації на національний мультитест-2023.

«Для всіх охочих зареєструватися в НМТ підготовлено відеоінструкцію, у якій вступники дізнаються про те, на що варто зважати під час реєстрації, аби через 7 днів мати змогу сформувати у персональному кабінеті сертифікат учасника НМТ 2023 року», — йдеться у повідомленні Міністерства освіти та науки України.

Згідно з відеоінструкцією, реєстрація на НМТ за наявності усіх необхідних документів займає небагато часу та здійснюється в чотири кроки:

Крок 1 — внесення інформації про себе та створення кабінету;

Крок 2 — додавання реєстраційних даних;

Крок 3 — завантаження копій документів;

Крок 4 — надсилання документів на обробку.

Після перевірки документів у персональному кабінеті вступника з'явиться можливість формування Сертифіката НМТ, який є підтвердженням реєстрації на тестування.

В УЦОЯО зазначили, що в разі ненадання тих чи тих копій документів або надання копій, що не відповідають вимогам, вступнику або вступниці буде відмовлено в реєстрації.

Обов’язковими документами, без яких неможливо зареєструватися, є сканкопії та/або фотокопії:

  • паспортного документа або іншого документа, що посвідчує особу, на підставі якого здійснюється реєстрація для участі в НМТ;
  • документа, що підтверджує інформацію про освіту: довідки з місця навчання, яка підтверджує, що особа завершує здобуття повної загальної середньої освіти у 2023 році (для цьогорічних випускників), або свідоцтва про повну загальну середню освіту (для випускників минулих років);
  • документа, що підтверджує внесену інформацію про реєстраційний номер облікової картки платника податків (РНОКПП): картки платника податків або паспорта громадянина України, до якого внесено дані про РНОКПП.

Вступники, які здобували цьогоріч освіту за межами України, при реєстрації на НМТ мають надати довідку із закордонного закладу освіти за рекомендованим зразком та оформити нотаріально засвідчений переклад цього документа.

Реєстрація учасників НМТ-2023 триватиме до 3 травня.

Додамо, Український центр оцінювання якості освіти підготував демонстраційні варіанти тестів з усіх предметів. Ознайомлення з ними допоможе у виборі предмета додаткового блоку.

Фото: Vlada Karpovich / Pexel

ГО «Детектор медіа» понад 20 років бореться за кращу українську журналістику. Ми стежимо за дотриманням стандартів у медіа. Захищаємо права аудиторії на якісну інформацію. І допомагаємо читачам відрізняти правду від брехні.
До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування ідей та створення якісних матеріалів, просувати свідоме медіаспоживання і разом протистояти російській дезінформації.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
2019 — 2024 Dev.
Andrey U. Chulkov
Develop
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду