ms.detector.media
18.07.2022 13:34
Міносвіти створило чат-бот для вступників
Міносвіти створило чат-бот для вступників
Цей інструмент для онлайн-допомоги у питаннях вступної кампанії 2022 року вже доступний для користувачів на сайті відомства.

Міністерство освіти і науки України (МОН) створило чат-бот, де абітурієнти можуть отримати відповіді на запитання щодо вступу до закладів фахової передвищої та вищої освіти. Про це повідомляє пресслужба МОН.

Кнопка «Поставити запитання» розміщена в правому нижньому куті сайту. Після натискання на неї з’являється чат із консультантом. Отримати консультацію через сервіс можна з понеділка по четвер (09:00-17:00), а також у п’ятницю (09:00-16:00).

У пресслужбі МОН зазначають, що у разі налаштувань автоматичного перекладу сторінок з української будь-якою іншою мовою чат теж адаптується до тої мови, котру обрав користувач. Для переходу на українську необхідно в налаштуваннях браузера вимкнути автоматичний переклад сторінок або змінити відповідні параметри.

Раніше «MediaSapiens» повідомляв, що Мінцифра змінює шкільний курс інформатики, щоб сприяти підвищенню цифрової грамотності учнів.

ms.detector.media