В Україні почалася реєстрація на вступ до магістратури

В Україні почалася реєстрація на вступ до магістратури

17:45,
8 Травня 2023
1897

В Україні почалася реєстрація на вступ до магістратури

17:45,
8 Травня 2023
1897
В Україні почалася реєстрація на вступ до магістратури
В Україні почалася реєстрація на вступ до магістратури
Реєстрація триватиме до 31 травня.

Міністерство освіти і науки України повідомило, що розпочалася реєстрація на вступ до магістратури.

Щоб зареєструватися на вступні іспити, потрібно зібрати скановані копії чи фотокопії реєстраційних документів і відправити їх на електронну адресу приймальної комісії.

Також необхідно заповнити заяву-анкету для оформлення екзаменаційного листка. У ній потрібно вказати населений пункт, у якому заявник має намір пройти тестування.

Після перевірки та реєстрації вступнику надішлють скановану копію екзаменаційного листка на вказану в заяві-анкеті електронну пошту. Оригінал зберігатимуть у приймальній комісії.

Усі учасники іспитів до магістратури також матимуть інформаційну сторінку «Кабінет учасника вступних випробувань до магістратури». Зайти туди можна буде за номером екзаменаційного листка та його РIN-кодом.

Реєстрація вступників триватиме до 31 травня.

Зазначимо, у 2023 році вступники до магістратури мають скласти єдиний вступний іспит, який складатиметься з двох блоків — тесту загальної навчальної компетентності і тесту на знання іноземної мови (на вибір пропонуються англійська, німецька, французька та іспанська мови).

Тестування можна буде пройти в 36 містах України, де безпекова ситуація дозволяє створити пункти тестування для проведення магістерських випробувань. Також єдиний вступний іспит можна буде пройти у дев'яти європейських країнах, а єдине фахове вступне випробування — у шести країнах Європи.

Зазначимо, про освіту за кордоном — у яких університетах українці зможуть навчатися безплатно — читайте у публікації MediaSapiens.

Фото: Pixabay

ГО «Детектор медіа» понад 20 років бореться за кращу українську журналістику. Ми стежимо за дотриманням стандартів у медіа. Захищаємо права аудиторії на якісну інформацію. І допомагаємо читачам відрізняти правду від брехні.
До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування ідей та створення якісних матеріалів, просувати свідоме медіаспоживання і разом протистояти російській дезінформації.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
2019 — 2024 Dev.
Andrey U. Chulkov
Develop
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду