У Києві розпочала роботу виставка «Захисники незалежності»

У Києві розпочала роботу виставка «Захисники незалежності»

14:30,
24 Серпня 2023
1398

У Києві розпочала роботу виставка «Захисники незалежності»

14:30,
24 Серпня 2023
1398
У Києві розпочала роботу виставка «Захисники незалежності»
У Києві розпочала роботу виставка «Захисники незалежності»
Представлено понад 100 світлин провідних українських фотографів про захист незалежності й становлення українського війська.

На залізничному вокзалі «Південний» у Києві розпочала роботу виставка «Захисники незалежності», на якій представлено понад 100 світлин провідних фотографів України. Роботи розповідають про становлення сучасного українського війська та захист держави в умовах повномасштабного російського вторгнення, повідомив СтратКом ЗСУ.

На фотовиставці, яка триватиме до 28 серпня, представлені світлини авторства Андрія Дубчака, Микити Завілінського, Сергія Коровайного, Юлії Кочетової, Валентини Кузан, Костянтина і Влади Ліберових, Євгенія Малолєтки, Сергія Михальчука, Михайла Палінчака, Слави Ратинського, Юрія Стефаняка, Олександра Ткачука, Олексія Фурмана та Мстислава Чернова.

«Кожен із експозиційних стендів розповідає про певний елемент становлення сучасного українського війська, його взаємодію із суспільством. Навігація по темах виставки — через хештеги. Тут і розповідь про початок вторгнення, і #БогиВійни (розповідь про героїчну боротьбу сучасних Збройних Сил), і #ЗброяПеремоги (ефективна робота зброї, наданої партнерами), і розповіді про взаємодію з цивільним населенням країни, про важкий побут повсякденної боротьби, про те, що нині піксель — це справжній символ незламності українських захисників», — розповів координатор виставки Олександр Михед.

Додамо, сьогодні з нагоди Дня Незалежності у Києві відкриється фотовиставка «Деокупація і відновлення», на якій Ukraïner представляє світлини, зняті під час поїздок волонтерської команди звільненими населеними пунктами Слобожанщини, Сіверщини, Полісся і Причорномор’я в травні–листопаді 2022 року.

Фото: Олександр Михед / фейсбук, Ірина Цілик / фейсбук

ГО «Детектор медіа» понад 20 років бореться за кращу українську журналістику. Ми стежимо за дотриманням стандартів у медіа. Захищаємо права аудиторії на якісну інформацію. І допомагаємо читачам відрізняти правду від брехні.
До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування ідей та створення якісних матеріалів, просувати свідоме медіаспоживання і разом протистояти російській дезінформації.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
2019 — 2024 Dev.
Andrey U. Chulkov
Develop
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду