ms.detector.media
Юлія Поліковська
24.08.2023 14:30
У Києві розпочала роботу виставка «Захисники незалежності»
У Києві розпочала роботу виставка «Захисники незалежності»
Представлено понад 100 світлин провідних українських фотографів про захист незалежності й становлення українського війська.

На залізничному вокзалі «Південний» у Києві розпочала роботу виставка «Захисники незалежності», на якій представлено понад 100 світлин провідних фотографів України. Роботи розповідають про становлення сучасного українського війська та захист держави в умовах повномасштабного російського вторгнення, повідомив СтратКом ЗСУ.

На фотовиставці, яка триватиме до 28 серпня, представлені світлини авторства Андрія Дубчака, Микити Завілінського, Сергія Коровайного, Юлії Кочетової, Валентини Кузан, Костянтина і Влади Ліберових, Євгенія Малолєтки, Сергія Михальчука, Михайла Палінчака, Слави Ратинського, Юрія Стефаняка, Олександра Ткачука, Олексія Фурмана та Мстислава Чернова.

«Кожен із експозиційних стендів розповідає про певний елемент становлення сучасного українського війська, його взаємодію із суспільством. Навігація по темах виставки — через хештеги. Тут і розповідь про початок вторгнення, і #БогиВійни (розповідь про героїчну боротьбу сучасних Збройних Сил), і #ЗброяПеремоги (ефективна робота зброї, наданої партнерами), і розповіді про взаємодію з цивільним населенням країни, про важкий побут повсякденної боротьби, про те, що нині піксель — це справжній символ незламності українських захисників», — розповів координатор виставки Олександр Михед.

Додамо, сьогодні з нагоди Дня Незалежності у Києві відкриється фотовиставка «Деокупація і відновлення», на якій Ukraïner представляє світлини, зняті під час поїздок волонтерської команди звільненими населеними пунктами Слобожанщини, Сіверщини, Полісся і Причорномор’я в травні–листопаді 2022 року.

Фото: Олександр Михед / фейсбук, Ірина Цілик / фейсбук

ms.detector.media