Фільм «Мирний-21» вийшов на Netflix

Фільм «Мирний-21» вийшов на Netflix

11:18,
24 Серпня 2023
6344

Фільм «Мирний-21» вийшов на Netflix

11:18,
24 Серпня 2023
6344
Фільм «Мирний-21» вийшов на Netflix
Фільм «Мирний-21» вийшов на Netflix
Стрічка заснована на реальний подіях.

Український фільм режисера Ахтема Сеітаблаєва «Мирний-21» став доступним на стримінговій платформі Netflix. Про це повідомила пресслужба Держкіно.

«Фільм "Мирний-21" розповідає історію про довіру та її відсутність на тлі подій, які розгортаються на сході України на початку 2014 року. Головна тема розкривається через призму луганського прикордонного загону, бійців якого сепаратисти та російські спецслужби марно намагаються змусити зрадити свою країну», — зазначено в повідомленні.

Нагадаємо, стрічка заснована на реальній історії луганських прикордонників, котрі дали бій окупантам, попри перевагу ворога в силі й техніці.

Стрічку створено Istmen Films за підтримки Держкіно та UA Production.  Кінотеатральну дистрибуцію в Україні здійснюють Film.UA Distribution та Kinomania Film Distribution.

У прокат стрічка вийшла 22 лютого, а в квітні її виклали на стримінгові сервіси Megogo, Sweet.TV, Volia Hits TV та Kyivstar TV.

До слова, рейтинг найпопулярнішого контенту сервісу Megogo представлений у публікації «Ахтем Сеітаблаєв проти Marvel».

Фото: Держкіно

ГО «Детектор медіа» понад 20 років бореться за кращу українську журналістику. Ми стежимо за дотриманням стандартів у медіа. Захищаємо права аудиторії на якісну інформацію. І допомагаємо читачам відрізняти правду від брехні.
До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування ідей та створення якісних матеріалів, просувати свідоме медіаспоживання і разом протистояти російській дезінформації.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
2019 — 2024 Dev.
Andrey U. Chulkov
Develop
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду