Meta цього тижня звільнить тисячі співробітників – ЗМІ

Meta цього тижня звільнить тисячі співробітників – ЗМІ

07:00,
7 Листопада 2022
1209

Meta цього тижня звільнить тисячі співробітників – ЗМІ

07:00,
7 Листопада 2022
1209
Meta цього тижня звільнить тисячі співробітників – ЗМІ
Meta цього тижня звільнить тисячі співробітників – ЗМІ
Компанія зазнала величезних збитків, адже її акції з початку року впали на 73%.

Meta планує розпочати звільнення тисяч працівників. Про це повідомляє Bloomberg із посиланням на The Wall Street Journal. За даними ЗМІ, скорочення робочих місць може відбутися вже в середу.

Головний виконавчий директор Марк Цукерберг у вересні попередив, що у 2023 році Meta буде меншою, ніж цього року. Невтішний прогноз зумовлений тим, що компанія одночасно бореться з уповільненням світового економічного зростання, конкуренцією з TikTok, змінами конфіденційності з боку Apple та величезними витратами на метавсесвіт.

За словами Цукерберга, інвестиції в метавсесвіт дадуть результати приблизно через десять років. Тому задля того, щоб скоротити витрати, йому довелося заморозити наймання, закрити проєкти та реорганізувати команди.

Низка технологічних компаній, зокрема Microsoft, Twitter і Snap, вже скоротили кількість робочих місць і наймання в останні місяці, оскільки глобальне економічне зростання сповільнюється через вищі процентні ставки, інфляцію та енергетичну кризу в Європі. Відомо, що з Twitter минулого тижня було звільнено майже 3700 працівників.

Раніше «MediaSapiens» повідомляв, що Meta майже вилетіла з рейтингу найбільших компаній США через захоплення метавсесвітом. Акції компанії різко впали після того, як вона налякала інвесторів помітним зростанням витрат на фінансування своєї версії віртуальної реальності та зниженням доходу.

Фото: Unsplash

Читайте також
ГО «Детектор медіа» понад 20 років бореться за кращу українську журналістику. Ми стежимо за дотриманням стандартів у медіа. Захищаємо права аудиторії на якісну інформацію. І допомагаємо читачам відрізняти правду від брехні.
До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування ідей та створення якісних матеріалів, просувати свідоме медіаспоживання і разом протистояти російській дезінформації.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
я Зе-ХUЙЛО лалала
17:13 / 07.11.2022
Трикратний ганебний крадій пенсій підор зеленський ХUЙЛО ЛАЛАЛА!!!.
2019 — 2024 Dev.
Andrey U. Chulkov
Develop
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду