Microsoft звільнила майже 1000 співробітників

Microsoft звільнила майже 1000 співробітників

14:38,
18 Жовтня 2022
1496

Microsoft звільнила майже 1000 співробітників

14:38,
18 Жовтня 2022
1496
Microsoft звільнила майже 1000 співробітників
Microsoft звільнила майже 1000 співробітників
Скорочення торкнулося декількох підрозділів, зокрема ігрового відділу Xbox.

Microsoft, як й інші світові технологічні гіганти, через нестабільну економічну ситуацію змушена скорочувати штат. Про це повідомляє Business Insider.

Цього тижня стало відомо, що компанія скоротила до тисячі співробітників відразу в кількох відділах, зокрема з Xbox, Edge та MSMT (Microsoft Sharepoint Migration Tool). Водночас Microsoft не відмовилась від наймання, заявивши, що «продовжуватиме інвестувати у свій бізнес і наймати в ключових сферах росту в наступному році».

За даними видання, шість найбільших технологічних компаній США втратили понад $500 млрд у вівторок, 18 жовтня, після того, як було опубліковано звіт про інфляцію в країні. Капіталізація Microsoft зменшилася на $109,33 млрд, акції компанії впали на 5,5%, що є рекордом з вересня 2020 року.

Згідно з результатами дослідження KPMG (міжнародна мережа незалежних фірм, що надають аудиторські, податкові та консультаційні послуги. – MS), 51% опитаних генеральних директорів заявили, що розглядають можливість скорочення робочих місць у найближчі шість місяців.

Раніше «MediaSapiens» повідомляв, що Meta вперше в історії скорочує штат та бюджет.

Фото: Рexels

ГО «Детектор медіа» понад 20 років бореться за кращу українську журналістику. Ми стежимо за дотриманням стандартів у медіа. Захищаємо права аудиторії на якісну інформацію. І допомагаємо читачам відрізняти правду від брехні.
До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування ідей та створення якісних матеріалів, просувати свідоме медіаспоживання і разом протистояти російській дезінформації.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
2019 — 2024 Dev.
Andrey U. Chulkov
Develop
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду