«Слуга народу» Мошенець вважає коронавірус «одним з різновидів біологічної зброї»

«Слуга народу» Мошенець вважає коронавірус «одним з різновидів біологічної зброї»

14:02,
18 Січня 2021
1939

«Слуга народу» Мошенець вважає коронавірус «одним з різновидів біологічної зброї»

14:02,
18 Січня 2021
1939
«Слуга народу» Мошенець вважає коронавірус «одним з різновидів біологічної зброї»
«Слуга народу» Мошенець вважає коронавірус «одним з різновидів біологічної зброї»
Автори:
Раніше «Слуга народу» Юрій Камельчук назвав коронавірус вигаданим, а вакцини від нього — неефективними.

Народна депутатка від фракції «Слуга народу» Олена Мошенець стверджує, що коронавірус може бути «одним з різновидів біологічної зброї». Про це вона заявила в ефірі телеканалу «НАШ».

«Мушу констатувати, що холодна війна з погрожуванням ядерною зброєю переходить чи перейшла вже навіть до біологічної зброї. Це для мене найгірше. Я б сказала, що зараз Китай вийшов на першу лінію», — сказала нардеп.

На уточнююче питання, чи розглядає депутат коронавірус як різновид біологічної зброї, Мошенець відповіла ствердно.

«Я розглядаю таку можливість, що це може бути одним із різновидів біологічної зброї. Про біологічну зброю, так само як і про ядерну зброю мова йде вже багато десятиліть. Насправді ця зброя набагато гірша, ніж ядерна. Якщо за ядерними боєголовками ми можемо порахувати, скільки їх, де і в яких країнах, і хоча би розуміти масштаби, а про те, що відбувається в лабораторіях і як це може вплинути на світову конʼюктуру в майбутньому і подальші дії — ну тут складніше сказати. Коронавірус може бути гарним прикладом того, як це може бути. Навіть без ядерної зброї», — вважає Мошенець.

Раніше в одній із останніх на своїй посаді заяв для преси Держсекретар США Майк Помпео поширив нову інформацію, яка відома уряду США, про те, що відбувалося в державних лабораторіях у Китаї в 2019 році, перед початком пандемії

У зв'язку з прибуттям команди розслідувачів ВООЗ до Китаю на цьому тижні, США оприлюднили нову інформацію стосовно можливого походження вірусу, з якої випливає, що версія про витік вірусу з державної лабораторії міста Ухань (Уханський інститут вірусології, або ВІВ) є досить імовірною. 

Нагадаємо, це не перші схожі заяви депутатів «Слуги народу». Народний депутат від «Слуги народу» Юрій Камельчук заявив в ефірі телеканалу «Наш», що коронавірусна хвороба COVID-19 - «вигадка», як і будь-яка вакцина проти будь-якої хвороби.

«Абсолютно серйозно заявляю, що я не довіряю жодній вакцині у світі, особливо проти вигаданої хвороби COVID-19. Ми зараз чуємо про ефективність вакцини 70%,  50%, деякі вважають нормальним 30%. Якщо у неї така ефективність, то виникає питання, що ж вона лікує і не шкодить», - заявив народний депутат.

Камельчук в ефірі поширив дезінформацію - жоден медик/вчений не вважає ефективність вакцини 30% «нормальною». Ще до третьої фази випробувань препаратів проти коронавірусу Управління з нагляду за якістю харчових продуктів і медикаментів США (FDA) повідомило, що буде розглядати лише вакцини, ефективність яких перевищуватиме 50%.

Фото: YouTube

Читайте також
ГО «Детектор медіа» понад 20 років бореться за кращу українську журналістику. Ми стежимо за дотриманням стандартів у медіа. Захищаємо права аудиторії на якісну інформацію. І допомагаємо читачам відрізняти правду від брехні.
До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування ідей та створення якісних матеріалів, просувати свідоме медіаспоживання і разом протистояти російській дезінформації.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
2019 — 2024 Dev.
Andrey U. Chulkov
Develop
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду