На Прямому каналі годину обговорювали фото Зеленського з батьками — моніторинг

На Прямому каналі годину обговорювали фото Зеленського з батьками — моніторинг

12:14,
1 Грудня 2020
16621

На Прямому каналі годину обговорювали фото Зеленського з батьками — моніторинг

12:14,
1 Грудня 2020
16621
На Прямому каналі годину обговорювали фото Зеленського з батьками — моніторинг
На Прямому каналі годину обговорювали фото Зеленського з батьками — моніторинг
Учасники «Еха України» аналізували простоту харчів та одягу й дивувалися, що нема червоної ікри.

Головною темою токшоу «Ехо України» на Прямому каналі стала фотографія президента Володимира Зеленського з батьками за столом. Матвій Ганапольський і учасники шоу обговорювали її майже годину. Тим часом у токшоу інших каналів, що входять до моніторингової вибірки «Детектора медіа», це фото навіть не згадували. Про це йдеться в моніторингу політичних токшоу за 23—27 листопада 2020 року.

Головну подію дня, за словами ведучого, — фотографію з фейсбук-сторінки Зеленського, на якій він сидить на кухні зі своїми батьками, — проаналізували детально: порахували співвідношення реакцій під фото, процитували обрані коментарі, оцінили квадратуру кухні, вигадали теорію змови про простий одяг батьків. За припущенням ведучого Матвія Ганапольського, «були якісь піарники, які сказали: от поклади, що прості люди». Він також міркував про те, привіз чи не привіз президент родині гостинці, чи він «такий скупий».

Що Володимир Зеленський не привіз батькам смаколиків, згадував також Борислав Береза. Борис Кушнірук розповідав про навмисно підібрані прості харчі: «Хоча б якась червона ікра там на бутербродах, яка у нас часто є, могла би з’явитися». Лунало також припущення, що фотографію виклали спеціально для західних лідерів. У кінці ефіру ведучий процитував політкоментатора Олексія Голобуцького, який вважає, що «суто візуально стіл на фото накритий у традиціях Донбасу, а не решти України. В інших регіонах ніколи так не сервірують. Навіть у найпростіших родинах і на столах інакший набір страв як для свята, так і на щодень…»

Більше про маніпуляції та тенденції у токшоу на українських телеканалах читайте в матеріалі Ярослава Зубченка.

Фото: Детектор медіа

Читайте також
ГО «Детектор медіа» понад 20 років бореться за кращу українську журналістику. Ми стежимо за дотриманням стандартів у медіа. Захищаємо права аудиторії на якісну інформацію. І допомагаємо читачам відрізняти правду від брехні.
До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування ідей та створення якісних матеріалів, просувати свідоме медіаспоживання і разом протистояти російській дезінформації.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Helga
05:36 / 03.12.2020
Треш. "Сервірували стол у традиціях Донбасу".. А те, що в них ефір вийшов у традиціях кремлівського пропагандонського ТБ - це нормас. Я фігєю.
Юрко
13:16 / 02.12.2020
Якщо це справжні фото то зеленський при своїх статках на рідних батьків болт поклав.Пстає питання:а чого йому про нас дбати?
Лилия
12:43 / 02.12.2020
Вам не надоело заниматься *ерней? Сколько можно? Долой зе и его окружение геть с экранов. Мне никаких успокоительное не хватает. Тошнит!!!
Павло
10:50 / 02.12.2020
А що, родину малоросів не дозволяється обговорювати? Тільки тій старій гниді можна називати українців "біомасою"?
Володимир
10:05 / 02.12.2020
Ганапольському більш нема ніяких тем для обговорення? Хай ще "обсмокчуть" та припустять хто в яких трусах був.
Олександр
07:18 / 02.12.2020
Аж цілу годину! Як Порошенка на г+г та інших г-каналах вже 6 років помиями обливають,то так має бути.А тут аж цілу годину обговорювали!Та його пи...дити цілу годину потрібно.
2019 — 2024 Dev.
Andrey U. Chulkov
Develop
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду