На Прямому Кернеса назвали Путіним — моніторинг

На Прямому Кернеса назвали Путіним — моніторинг

11:43,
21 Грудня 2020
22665

На Прямому Кернеса назвали Путіним — моніторинг

11:43,
21 Грудня 2020
22665
На Прямому Кернеса назвали Путіним — моніторинг
На Прямому Кернеса назвали Путіним — моніторинг
А на «Україні» говорили про увічнення його пам’яті в назві проспекту та пам’ятник.

Ведучий програми «Ехо України» на Прямому каналі Матвій Ганапольський порівняв померлого мера Харкова Геннадія Кернеса з російським президентом Володимиром Путіним. Учасники програми припустили, що Харків далі залишиться «містом Кернеса», а також що місто ризикує випасти з інвестиційної мапи України без мера. Про це йдеться в моніторингу політичних токшоу за а14—18 грудня 2020 року.

Про смерть Геннадія Кернеса в німецькій клініці від ускладнень коронавірусної хвороби стало відомо 17 грудня. Тож 18 грудня про Кернеса говорили у студіях політичних токшоу. Ведучий «Еха України» запропонував глядачам прочитати допис харків’янина Олександра Костенка (критичний до небіжчика-мера), який, мовляв, дуже точно описав роль Геннадія Кернеса в житті Харкова останніх років. Ганапольський сказав, що Кернес — це харківський Путін, який багато років вибудовував у місті ієрархію та домовлявся про поділ сфер впливу.

Колишній народний депутат Борислав Береза припустив, що й після смерті Кернеса Харків залишиться його містом, а економічний експерт Андрій Длігач — що без мера місто може випасти з інвестиційної мапи України.

Тим часом в ефір «Свободи слова Савіка Шустера» на «Україні» включився секретар Харківської міської ради Ігор Терехов, який виконує обов’язки міського голови. Терехов сказав, що Кернесу мають намір присвоїти звання почесного громадянина, перейменувати на його честь один із проспектів, а також спорудити пам’ятник. Секретар міськради запевнив, що Харків і далі розвиватиметься.

Більше про тенденції та маніпуляції в політичних токшоу минулого тижня читайте в огляді Олександра Круміна.

Фото: Прямий

Читайте також
ГО «Детектор медіа» понад 20 років бореться за кращу українську журналістику. Ми стежимо за дотриманням стандартів у медіа. Захищаємо права аудиторії на якісну інформацію. І допомагаємо читачам відрізняти правду від брехні.
До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування ідей та створення якісних матеріалів, просувати свідоме медіаспоживання і разом протистояти російській дезінформації.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Romul
08:47 / 23.12.2020
А що не так сказав ведучій? так і є...
2019 — 2024 Dev.
Andrey U. Chulkov
Develop
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду