Фейсбук запроваджує можливість створювати кілька профілів з одного акаунту

Фейсбук запроваджує можливість створювати кілька профілів з одного акаунту

14:05,
27 Вересня 2023
26267

Фейсбук запроваджує можливість створювати кілька профілів з одного акаунту

14:05,
27 Вересня 2023
26267
Фейсбук запроваджує можливість створювати кілька профілів з одного акаунту
Фейсбук запроваджує можливість створювати кілька профілів з одного акаунту
Окрім основного профілю користувачі зможуть створити ще чотири додаткові.

Фейсбук почав розгортати функцію, яка дає змогу створювати кілька профілів з одного облікового запису. Це має допомогти користувачам розділити потоки контенту, пов'язані з особистим життям, роботою, хобі. Функція стане доступною у всьому світі у найближчі місяці, повідомили в компанії Meta.

«Незалежно від того, чи ви новачок у фейсбуку, чи давній користувач, ви можете розділити свої особисті та професійні стосунки або зберегти один профіль, прив’язаний до спільноти, до якої ви належите, а інший — лише для друзів. Створення кількох особистих профілів дозволяє легко впорядкувати, з ким ви ділитеся та який вміст бачите для різних сторін свого життя», — йдеться у повідомленні.

До одного акаунту можна буде додати до чотирьох нових профілів. При цьому користувачі зможуть легко перемикатися між своїми профілями, не потребуючи окремого входу.

За інформацією Meta, опція для додаткового особистого профілю буде доступна лише для дорослих облікових записів, які відповідають вимогам.

«Ваш основний профіль у фейсбуку має бути на те ім’я, яке ви використовуєте в повсякденному житті — і це не змінюється. Ви можете вибрати будь-яке ім’я для додаткових профілів, але не для основного профілю. Ми як і раніше прагнемо запобігати видаванню себе за іншу особу та введенню в оману», — повідомили в компанії.

Meta попередила, що всі створені профілі мають відповідати стандартам спільноти фейсбуку.

«Якщо хтось нещодавно або неодноразово порушував нашу політику, він не зможе створити додаткові профілі. Якщо хтось неодноразово порушує нашу політику, використовуючи будь-який із своїх додаткових особистих профілів, до його облікового запису та всіх пов’язаних профілів буде вжито відповідних заходів», — зазначено у повідомленні.

Нагадаємо, про тестування можливості створення додаткових профілів з одного акаунту у фейсбуку Meta оголосила торік. Тоді компанія запевнила, що функція кількох профілів не змінить способу звітування про показники користувачів, такі як щомісячна та щоденна кількість активних користувачів.

Фото: логотип соцмережі «Фейсбук», Brett Jordan / Unsplash

 

ГО «Детектор медіа» понад 20 років бореться за кращу українську журналістику. Ми стежимо за дотриманням стандартів у медіа. Захищаємо права аудиторії на якісну інформацію. І допомагаємо читачам відрізняти правду від брехні.
До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування ідей та створення якісних матеріалів, просувати свідоме медіаспоживання і разом протистояти російській дезінформації.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
2019 — 2024 Dev.
Andrey U. Chulkov
Develop
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду