Meta показала перші зміни в оновленому дизайні Facebook

Meta показала перші зміни в оновленому дизайні Facebook

16:36,
21 Вересня 2023
2527

Meta показала перші зміни в оновленому дизайні Facebook

16:36,
21 Вересня 2023
2527
Meta показала перші зміни в оновленому дизайні Facebook
Meta показала перші зміни в оновленому дизайні Facebook
Незначних змін у кольорі та формі зазнав логотип, а також реакції на повідомлення.

Корпорація Meta презентувала перші зміни в оновленому дизайні соціальної мережі Facebook. Новий дизайн має розвинути та уніфікувати фірмовий стиль. Тепер він буде «сміливішим, енергійнішим і вічним», — пишуть у блозі компанії. 

«Метою нашої роботи було розширити наш фундамент і створити визначальний знак нашого бренду, який закріплює систему ідентичності у Facebook. Ми хотіли, щоб оновлений логотип виглядав знайомим, але водночас динамічним, відшліфованим та елегантним у виконанні. Ці тонкі, але значні зміни дозволили нам досягти оптичного балансу з відчуттям руху вперед», — каже Дейв Нґуєн, директор з дизайну Facebook.

Новий логотип став візуально доступнішим завдяки сильнішому контрасту літери «f». Використовуючи власний шрифт «Facebook Sans», логотип переробили так, щоб створити єдиний стиль та покращити загальну читабельність. Це рішення покращує взаємозв’язок між логотипом і рештою шрифту.

Дизайнери Meta розробили нову колірну палітру. 

Також оновлень зазнали й реакції на повідомлення. Завдяки розширеній колірній палітрі їм додали більше об’ємності та емоційності.

Meta зазначає, що це тільки початок оновлень дизайну Facebook. 

«Цей перший випуск оновлень дизайну додатку включає наш оновлений логотип, а також оновлену кольорову палітру, реакції, типографіку та іконографіку — з подальшими оновленнями, які будуть впроваджуватися в майбутньому. Всі ці вдосконалення створять більш послідовний, персоналізований і безперешкодний досвід для мільярдів людей, які щодня взаємодіють з Facebook — досліджують, спілкуються і діляться одне з одним», — ідеться у блозі корпорації. 

Раніше повідомлялося, що Meta може впровадити платні версії Facebook та Instagram без реклами для користувачів з ЄС. Якщо компанія піде на цей крок, то в користувачів з Європейського Союзу буде можливість обирати між платною підпискою без реклами та безкоштовною.

Автор: Артем Москаленко

Фото: нова та попередня версії логотипу Facebook / Ліга.net



ГО «Детектор медіа» понад 20 років бореться за кращу українську журналістику. Ми стежимо за дотриманням стандартів у медіа. Захищаємо права аудиторії на якісну інформацію. І допомагаємо читачам відрізняти правду від брехні.
До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування ідей та створення якісних матеріалів, просувати свідоме медіаспоживання і разом протистояти російській дезінформації.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
2019 — 2024 Dev.
Andrey U. Chulkov
Develop
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду