У фейсбуці оптимізують подачу відеоконтенту

У фейсбуці оптимізують подачу відеоконтенту

16:23,
18 Липня 2023
1510

У фейсбуці оптимізують подачу відеоконтенту

16:23,
18 Липня 2023
1510
У фейсбуці оптимізують подачу відеоконтенту
У фейсбуці оптимізують подачу відеоконтенту
Користувачам пропонують вдосконалені інструменти редагування відео та можливість завантажувати його у високій якості.

Компанія Meta оголосила про низку оновлень щодо представлення відеоконтенту в мережі «Фейсбук». Також для користувачів удосконалили інструменти редагування відео та запровадили можливість завантажувати його у високій якості. Першими новації можуть випробувати підписники Meta Business Suite.

Платформа перейменовує вкладку Watch на вкладку Video. У компанії повідомили, що вкладка тепер є «єдиним магазином для всього відео на фейсбуці, включно з Reels, довгими формами та живим контентом».

Користувачі зможуть прокручувати вертикально «персоналізовану стрічку» відео, серед яких також траплятимуться Reels.

Вкладка розташовуватиметься на верхній панелі програми для Android і нижній для iOS.

Крім того, на цій вкладці з’явився новий розділ Explore, подібний до того, що є в інстаграмі. Там користувачі зможуть знаходити трендові відео, згруповані за гештегами.

Компанія переносить інструменти редагування Reels у стрічку фейсбуку, що дасть змогу створювати короткі та довгі відео з одного місця. Серед додаткових функцій редагування — можливість регулювати швидкість та замінювати кліп. Також фейсбук спрощує пошук потрібної звукової доріжки і дає змогу записати закадровий голос поверх відео.

Завдяки посиленню інтеграції між мережами «Фейсбук» та «Інстаграм» коментарі під відео Reels відображатимуться в обох застосунках.

Meta також запровадила підтримку HDR-відео в Reels — як для завантаження, так і для відтворення.

Нагадаємо, нещодавно компанія Meta опублікувала розлоге пояснення того, як застосування штучного інтелекту впливає на алгоритми рекомендацій контенту для користувачів соцмереж «Фейсбук» та «Інстаграм».

Фото: Facebook

ГО «Детектор медіа» понад 20 років бореться за кращу українську журналістику. Ми стежимо за дотриманням стандартів у медіа. Захищаємо права аудиторії на якісну інформацію. І допомагаємо читачам відрізняти правду від брехні.
До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування ідей та створення якісних матеріалів, просувати свідоме медіаспоживання і разом протистояти російській дезінформації.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
2019 — 2024 Dev.
Andrey U. Chulkov
Develop
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду