У Threads додали стрічку «Відстежується»

У Threads додали стрічку «Відстежується»

11:10,
26 Липня 2023
1018

У Threads додали стрічку «Відстежується»

11:10,
26 Липня 2023
1018
У Threads додали стрічку «Відстежується»
У Threads додали стрічку «Відстежується»
Новація дає змогу переглядати дописи лише тих користувачів, за якими ви стежите.

У новій соціальній мережі Threads з'явилася вкладка «Відстежується», яка дає змогу бачити дописи лише тих людей, за якими стежить користувач. Про це повідомив генеральний директор Meta Марк Цукерберг.

Керувати відображенням стрічки «Відстежується» можна, натискаючи на іконку «Додому» або логотип Threads у верхній частині дисплея. Однак після закриття застосунку головний екран повертається від хронологічного відображення до алгоритмічного.

Як повідомляв MediaSapiens, раніше у Threads додали можливість перекладати дописи.

Нагадаємо, Meta запустила соцмережу Threads 6 липня. За першу добу до неї додалося понад 30 мільйонів людей. Після такого стрімкого зростання у перші тижні далі аналітики зафіксували, що кількість щоденних активних користувачів застосунку почала знижуватися. Станом на 22 липня їх було 13 мільйонів.

Фото: Azamat E / Unsplash, Meta

Читайте також
ГО «Детектор медіа» понад 20 років бореться за кращу українську журналістику. Ми стежимо за дотриманням стандартів у медіа. Захищаємо права аудиторії на якісну інформацію. І допомагаємо читачам відрізняти правду від брехні.
До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування ідей та створення якісних матеріалів, просувати свідоме медіаспоживання і разом протистояти російській дезінформації.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
2019 — 2024 Dev.
Andrey U. Chulkov
Develop
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду