Джо Байден зареєстрував обліковий запис у соцмережі Threads

Джо Байден зареєстрував обліковий запис у соцмережі Threads

14:58,
21 Листопада 2023
1094

Джо Байден зареєстрував обліковий запис у соцмережі Threads

14:58,
21 Листопада 2023
1094
Джо Байден зареєстрував обліковий запис у соцмережі Threads
Джо Байден зареєстрував обліковий запис у соцмережі Threads
У Threads створили офіційний акаунт Білого дому.

Президент США Джо Байден створив обліковий запис у соціальній мережі Threads. Також свої облікові записи зареєстрували перша леді США, Білий дім, віцепрезидентка США Камала Гарріс та її чоловік Дуглас Емхофф. Про це повідомило видання The Verge.

У першому дописі Джо Байден звертається до своєї президентської промови 2020 року.

«Друзі, це президент Байден. Ви чуєте мене сьогодні з нової платформи, але моє повідомлення для вас не змінилося: зараз ми зіткнулися з переломним моментом — одним із тих складних моментів в історії, коли рішення, які ми приймаємо сьогодні, визначатимуть наступні десятиліття. Але я не бачу темного, похмурого, розділеного майбутнього для Америки. Я бачу, що Америка ось-ось злетить. Я продовжуватиму робити все, що в моїх силах, щоб зустріти цей момент — і тримати вас у курсі подій», — написав президент США.

Допис отримав понад 40 тисяч уподобань та 5 тисяч відповідей. Хоча чимало коментарів були позитивними, значна кількість зосереджувалася на участі США в ізраїльсько-палестинському конфлікті: користувачі не підтримують використання грошей платників податків для військових операцій та вимагають, щоб США припинили підтримку Ізраїлю.

Окрім персональних сторінок у Threads також створили обліковий запис Білого дому.

Речник Білого дому Робін Паттерсон в коментарі Axios заявив, що цей крок не пов’язаний з відмовою президентської адміністрації від X. «Ми продовжуємо використовувати X, і немає жодних планів змінювати це», — сказав він.

Приєднання Байдена є хорошим знаком для платформи від Meta та розкриває її потенціал стати джерелом новин, яким раніше був Twitter. Платформа мала менше постійних користувачів, ніж, наприклад, Facebook, але приваблювала політичних лідерів та інших впливових осіб, зазначило The Verge.

Як повідомило Reuters, створення акаунтів у Threads, за інформацією Білого дому, розглядалося кілька тижнів. Проте це врешті сталося через кілька днів після того, як власника соцмережі Х, яка колись називалася Twitter, Ілона Маска розкритикували за схвалення антисемітського посту.

Після цього великі медіакомпанії, зокрема Comcast, The Walt Disney Co. і Warner Bros. Discovery, оголосили, що призупиняють рекламу на X.

На фото — соцмережа Threads

Фото: Getty Images

ГО «Детектор медіа» понад 20 років бореться за кращу українську журналістику. Ми стежимо за дотриманням стандартів у медіа. Захищаємо права аудиторії на якісну інформацію. І допомагаємо читачам відрізняти правду від брехні.
До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування ідей та створення якісних матеріалів, просувати свідоме медіаспоживання і разом протистояти російській дезінформації.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
2019 — 2024 Dev.
Andrey U. Chulkov
Develop
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду