Твіттер офіційно презентував новий логотип

Твіттер офіційно презентував новий логотип

15:08,
24 Липня 2023
2495

Твіттер офіційно презентував новий логотип

15:08,
24 Липня 2023
2495
Твіттер офіційно презентував новий логотип
Твіттер офіційно презентував новий логотип
Синя пташка — у минулому.

Генеральна директорка соціальної мережі «Твіттер» Лінда Яккаріно презентувала сьогодні, 24 липня, новий логотип компанії. Про це вона повідомила у своєму твітер-акаунті.

«X — тут! Давайте це зробимо», — написала Яккаріно.

Інтерфейс твітеру тепер має такий вигляд:

З нагоди зміни логотипу підсвітили штаб-квартиру компанії у Сан-Франциско.

Напередодні гендиректорка соцмережі повідомила, що твітер справив величезне враження та змінив спосіб спілкування, і, що тепер X «піде далі» в цьому питанні.

«X — це майбутнє необмеженої інтерактивності, зосереджене на аудіо, відео, обміні повідомленнями, платежами/банківськими послугами, створюючи глобальний ринок ідей, товарів, послуг і можливостей. Завдяки штучному інтелекту X об’єднає нас усіх способами, які ми тільки починаємо уявляти», — зазначила Яккаріно.

Нагадаємо, після того, як Ілон Маск купив Твіттер у жовтні минулого року, компанія змінила назву на X Corp. Нещодавно він також оголосив про запуск власної компанії з досліджень штучного інтелекту xAI.

Фото: Linda Yaccarino / Twitter

Читайте також
ГО «Детектор медіа» понад 20 років бореться за кращу українську журналістику. Ми стежимо за дотриманням стандартів у медіа. Захищаємо права аудиторії на якісну інформацію. І допомагаємо читачам відрізняти правду від брехні.
До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування ідей та створення якісних матеріалів, просувати свідоме медіаспоживання і разом протистояти російській дезінформації.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Олена
15:35 / 24.07.2023
Чорне все таке, як неначе це якесь траурне агенство... Цей новий чорний логотип дуже відштовхує і навіть лякає. Пташки були кращими. Та і взагалі Маска та й інших "велетенських" людей чогось приваблює темрява і все у чорному кольорі...Чому б це?
2019 — 2024 Dev.
Andrey U. Chulkov
Develop
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду