Meta тестує функцію «тренди» в соцмережі Threads

Meta тестує функцію «тренди» в соцмережі Threads

08:30,
14 Лютого 2024
1135

Meta тестує функцію «тренди» в соцмережі Threads

08:30,
14 Лютого 2024
1135
Meta тестує функцію «тренди» в соцмережі Threads
Meta тестує функцію «тренди» в соцмережі Threads
Актуальні теми, які обговорюють користувачі, відображатимуться в пошуку та між публікаціями у стрічці «Для вас».

Компанія Meta тестує нову функцію, що дасть користувачам соціальної мережі Threads змогу бачити, які теми є трендовими на платформі, повідомив Engadget.

«Робимо невеликий тест (функції. — Ред.) найпопулярніших тем сьогодні в Threads у США. Ми розгорнемо її в інших країнах і іншими мовами, щойно її налаштуємо», — написав засновник компанії Марк Цукерберг у Threads.

Функція відображатиме актуальні теми, які обговорюють користувачі, у пошуку та між публікаціями у стрічці «Для вас».

За інформацією керівника Instagram Адама Моссері, конкретні тренди будуть «визначатися системами штучного інтелекту на основі того, про що люди говорять у Threads».

Нова функція також буде відображати трендові теми, пов’язані з політикою та виборами. Ще минулого тижня компанія заявила, що більше не пропонуватиме політичний контент у своїх рекомендаціях. Але пізніше підтвердила, що ці обмеження не стосуватимуться функції відстеження трендів.

«Політичний контент може бути трендом. Ми будемо видаляти політичні теми, лише якщо вони порушують наші правила спільноти», — сказав Engadget речник Meta.

За його словами, команда контент-фахівців буде стежити за тим, щоб теми не порушували правила спільноти або інші правила доброчесності, а також за тим, щоб теми не дублювалися, не були безглуздими або такими, що вводять в оману.

Фото: cоцмережа Threads / Getty Images

ГО «Детектор медіа» понад 20 років бореться за кращу українську журналістику. Ми стежимо за дотриманням стандартів у медіа. Захищаємо права аудиторії на якісну інформацію. І допомагаємо читачам відрізняти правду від брехні.
До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування ідей та створення якісних матеріалів, просувати свідоме медіаспоживання і разом протистояти російській дезінформації.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
2019 — 2024 Dev.
Andrey U. Chulkov
Develop
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду