Meta розширила Facebook Reels

Meta розширила Facebook Reels

10:44,
23 Лютого 2022
2352

Meta розширила Facebook Reels

10:44,
23 Лютого 2022
2352
Meta розширила Facebook Reels
Meta розширила Facebook Reels
Автори:
Компанія також працює над можливістю авторів заробляти на контенті Facebook Reels.

Компанія Meta розширила в додатку Facebook функцію Reels, яка дозволяє знімати короткі відео, накладати на них музику й ефекти. Аналог TikTok від Meta запустили в понад 150 країнах для користувачів iOS та Android.

Компанія збільшила тривалість роликів у Reels до однієї хвилини. Ще однією новою функцією став Remix, який дозволяє створювати власні ролики та включати до них відео інших авторів, які вже є на платформі. У Reels також мають з’явитися функції «Чернетки» та «Обрізати відео».

Окрім цього, Meta працює над можливістю для автора заробляти на контенті Facebook Reels: пряма монетизація через дохід від реклами та підтримку шанувальників; реклама In-stream і Stars; виплати авторам з програми Reels Play. Також компанія розширить тестування рекламних накладок: рекламних банерів, які відображаються у вигляді напівпрозорого накладення в нижній частині стрічки Facebook, і рекламних наклейок, статичних зображень, які автори можуть розмістити в будь-якому місці Reels.

Нагадаємо, у серпні 2020 року Instagram запустив відеододаток Reels, який дозволяє знімати 15-секундні відео, накладати на них музику й ефекти, а також ділитися ними в Stories. Це була не перша спроба Facebook створити конкурента TikTok. Раніше компанія запустила сервіс коротких відео Lasso, але він так і не став популярним серед користувачів. 25 серпня 2021 року соцмережа повідомила, що розробляє нову систему пошуку для мобільного додатка, яка показуватиме пропозиції фото та відео замість акаунтів користувачів, хештегів і місць. Пошуковик стане схожим на пошуковик TikTok. У листопаді Instagram додав до Reels (аналог TikTok) дві нові функції: «голосові ефекти» та «перетворення тексту на мову».

Фото: Meta, Dima Solomin / Unsplash

Читайте також
ГО «Детектор медіа» понад 20 років бореться за кращу українську журналістику. Ми стежимо за дотриманням стандартів у медіа. Захищаємо права аудиторії на якісну інформацію. І допомагаємо читачам відрізняти правду від брехні.
До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування ідей та створення якісних матеріалів, просувати свідоме медіаспоживання і разом протистояти російській дезінформації.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
2019 — 2024 Dev.
Andrey U. Chulkov
Develop
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду