У суботу стартує подкаст позитивних новин «Шо там переможеньки?»

У суботу стартує подкаст позитивних новин «Шо там переможеньки?»

15:45,
24 Березня 2023
1521

У суботу стартує подкаст позитивних новин «Шо там переможеньки?»

15:45,
24 Березня 2023
1521
У суботу стартує подкаст позитивних новин «Шо там переможеньки?»
У суботу стартує подкаст позитивних новин «Шо там переможеньки?»
Команди проєкту VoxCheck та медіа #ШоТам об’єднали зусилля, щоб надихати українців на все нові успіхи.

У суботу, 25 березня, відбудеться прем’єра подкасту «Шо там переможеньки?». Це — спільна ініціатива фактчекінгового проєкту VoxCheck та медіа позитивних новин та конструктивної журналістики #ШоТам, повідомили його творці.

Торік, щоб підтримати українців у потоці негативних новин, команда VoxCheck запустила подкаст «Переможеньки», у межах якого розповідати про великі і малі перемоги України.

Оновлений подкаст, який творять разом з журналістами #ШоТам, має на меті демонструвати, як примножити українські суспільні здобутки, та поширювати успішні кейси у локальних громадах. Також автори подкасту ділитимуться кумедними історіями фейків та власними спостереженнями про них.

«У потоці негативу і фейків часто губляться дійсно важливі успіхи, як з України, так і на міжнародній арені. Тож ми раді повернути «Переможеньки» і знову більше розповідати про великі і малі перемоги України. Тепер з нами у цій справі ще й #ШоТам — один із найпозитивніших проєктів України — і разом ми зможемо конкретними успішними прикладами надихати українців», — розповіла лідерка проєкту VoxCheck Світлана Сліпченко.

«Навіть в такі важкі часи є місце хорошим новинам. Кожен день у нас з’являються не тільки нові руйнування від ворожих обстрілів, але й нові будівництва. Закладаються нові фабрики, інвестиційні проєкти, формуються передумови до потужної повоєнної відбудови країни. Про це слід казати кожен день, або хоча б кожного тижня — як ми, власне, і збираємося робити», — додав головний редактор #ШоТам Сергій Колесніков.

20-хвилинний епізод виходитиме щосуботи, якраз до ранкової кави. Послухати ранкові позитивні новини можна буде на Spotify, YouTube, Apple Podcasts та Google Podcasts.

Про те, які інструменти у своїй роботі використовують для виявлення та подальшого спростування фейків фахівці VoxCheck, «MediaSapiens» розповів у нещодавній публікації.

Фото: ShoTam-VoxCheck/Podcasters.Spotify

Читайте також
ГО «Детектор медіа» понад 20 років бореться за кращу українську журналістику. Ми стежимо за дотриманням стандартів у медіа. Захищаємо права аудиторії на якісну інформацію. І допомагаємо читачам відрізняти правду від брехні.
До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування ідей та створення якісних матеріалів, просувати свідоме медіаспоживання і разом протистояти російській дезінформації.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
2019 — 2024 Dev.
Andrey U. Chulkov
Develop
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду