Креативники запустили подкаст «Безглузда маленька трагедія»

Креативники запустили подкаст «Безглузда маленька трагедія»

13:30,
27 Червня 2023
1497

Креативники запустили подкаст «Безглузда маленька трагедія»

13:30,
27 Червня 2023
1497
Креативники запустили подкаст «Безглузда маленька трагедія»
Креативники запустили подкаст «Безглузда маленька трагедія»
Епізоди подкасту записують не в студії, а на локаціях, де вирує життя.

Креативний копірайтер Михайло Комаров і копірайтерка, продюсерка та журналістка Наталя Засядько презентували подкаст «Безглузда маленька трагедія», де обговорюють переживання досвідів, які раніше здавалися надзвичайно важливими.

«З першого погляду може здатись, що наш подкаст дуже депресивний. Ми навіть спеціально обрали відповідну візуальну стилістику. Але це певною мірою фікція, адже насправді ми робимо скоріше комедійно-рефлексивний контент. Таке собі обговорення душевних спогадів на кухні за бутербродом. Адже невеликі життєві неприємності, які в моменті нам здаються маленькими трагедіями, потім переростають у досвід, часто кумедний. Саме це і є основою подкасту», — розповів співведучий Михайло Комаров.

«Це — теплі історії про щось, чому раніше ми надавали величезного значення, а зараз згадуємо, сміємось, іноді плачемо і розуміємо, який цінний досвід приніс той чи той випадок. "Безглузда маленька трагедія" — це подкаст-рефлексія, прослуховування якого подарує вам натхнення і меланхолію водночас», — додала співведуча Наталя Засядько.

Кожен епізод подкасту тематичний. Ведучі уже поговорили про «маленькі трагедії» в подорожах, на орендованих квартирах та в дитинстві.

Особливістю проєкту є те, що ведучі записують епізоди на диктофон у смартфоні, розповідаючи кожен по три історії за випуск. При цьому запис відбувається не в студії, а на різних локаціях, де вирує шум життя.

«Ми спеціально відмовились від класичного запису подкасту в студії, з професійними мікрофонами та в ідеальній тиші. Натомість обираємо місця, де люди у повсякденні якраз і діляться або згадують свої безглузді маленькі трагедії. Парк, тераса, лавка, на якій сидиш і чуєш, як їде метро, — ось локації, в яких вирує життя», — зазначила Наталя Засядько.

Послухати перші епізоди можна за посиланням.

Нагадаємо, український сервіс Megogo Audio запустив подкаст власного виробництва «Історії українського дизайну».

Фото: @crazylittletragedy / інстаграм

ГО «Детектор медіа» понад 20 років бореться за кращу українську журналістику. Ми стежимо за дотриманням стандартів у медіа. Захищаємо права аудиторії на якісну інформацію. І допомагаємо читачам відрізняти правду від брехні.
До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування ідей та створення якісних матеріалів, просувати свідоме медіаспоживання і разом протистояти російській дезінформації.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
2019 — 2024 Dev.
Andrey U. Chulkov
Develop
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду