Megogo відкриває майданчик для подкастерів

Megogo відкриває майданчик для подкастерів

15:56,
26 Травня 2020
3098

Megogo відкриває майданчик для подкастерів

15:56,
26 Травня 2020
3098
Megogo відкриває майданчик для подкастерів
Megogo відкриває майданчик для подкастерів
Автори:
На платформі вже з’явилися подкасти радіо НВ та авторський подкаст Кріс Косик та Діми Малєєва «Шит Ай Ноу Лайв».

Медіасервіс Megogo відкриває свій аудіомайданчик для всіх подкастерів. Про це йдеться у пресрелізі, отриманому від компанії

Повідомляється, що відтепер свій авторський подкаст можна додати на Megogo, використовуючи Telegram-бот. Згодом контент з’явиться до прослуховування у мобільному додатку сервісу. 

«Додати подкаст можна у декілька кроків. Спершу необхідно перейти за посиланням до Telegram-боту, далі варто надати інформацію щодо автора та подкасту, RSS-стрічку подкасту і ознайомитись із угодою користувача. Після цього контент направляється на розгляд і модерацію до редакційної команди Megogo, і в разі успішного її проходження — аудіо буде доступне на медіа сервісі», - йдеться у повідомленні.

Таким чином на Megogo вже з’явилися подкасти радіо НВ та авторський подкаст Кріс Косик та Діми Малєєва «Шит Ай Ноу Лайв», уточнюють у релізі.

Подкасти на платформі є безкоштовним для усіх, навіть незареєстрованих користувачів. Створення власних подкастів командою Megogo продовжуватиметься. Аудіонапрямок Megogo доступний для користувачів мобільного додатку. Наразі розділ має близько 7000 аудіокнижок та сотні подкастів.

Нагадаємо, раніше MediaSapiens писав статтю про те, хто створює подкасти в Україні та як на них заробити.

Фото: Medium.com

Читайте також
ГО «Детектор медіа» понад 20 років бореться за кращу українську журналістику. Ми стежимо за дотриманням стандартів у медіа. Захищаємо права аудиторії на якісну інформацію. І допомагаємо читачам відрізняти правду від брехні.
До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування ідей та створення якісних матеріалів, просувати свідоме медіаспоживання і разом протистояти російській дезінформації.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
2019 — 2024 Dev.
Andrey U. Chulkov
Develop
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду