«1+1 media» надаватиме медіапідтримку проєкту «Книга-мандрівка. Міста»

«1+1 media» надаватиме медіапідтримку проєкту «Книга-мандрівка. Міста»

12:35,
18 Березня 2024
822

«1+1 media» надаватиме медіапідтримку проєкту «Книга-мандрівка. Міста»

12:35,
18 Березня 2024
822
«1+1 media» надаватиме медіапідтримку проєкту «Книга-мандрівка. Міста»
«1+1 media» надаватиме медіапідтримку проєкту «Книга-мандрівка. Міста»
У межах проєкту вийдуть книжки та мультфільми про 25 українських міст.

«1+1 media» стане медіапартнером проєкту «Книга-мандрівка. Міста», який створюють за підтримки проєкту Агентства США з міжнародного розвитку USAID «Зміцнення громадської довіри (UCBI)». Проєкт передбачає створення патріотичної серії книжок та мультфільмів про незламні українські міста. Про це компанія повідомила «Детектор медіа» пресрелізом.

Книжки виходитимуть у «Видавництві Старого Лева», а мультфільми будуть опубліковані на офіційному ютуб-каналі спільноти «Книга-мандрівка. Україна». Анімація також буде доступною для перегляду на платформі кіно й телебачення «Київстар ТБ», яка є спільним проєктом «1+1 media» та «Київстар».

Творці проєкту «Книга-мандрівка. Міста» зазначають, що прагнуть занурити свою аудиторію у подорож українськими містами, які проявили стійкість перед загрозою російської воєнної агресії.

«Навіть п'ятирічна дитина чула про міста героїв, які захищають нас від рашистської навали: Харків, Миколаїв, Чернігів, Запоріжжя, Суми та Київ. Кожне з них має власний характер, особливості та традиції. Та навіть власний алфавіт, де кожна літера символізує унікальну рису регіону. 33 літери, завдяки яким можна познайомити з містом, в тому числі того, хто там ніколи не був», — прокоментувала авторка проєкту, співзасновниця анімаційного видавництва Books&Cartoons, Ірина Тараненко.

Найближчим часом вийдуть друком абетки-енциклопедії про такі міста, як Харків, Чернігів, Суми, Запоріжжя, Миколаїв і Київ. Над текстами працювали письменники, журналісти та діячі культури відповідних міст у співавторстві з командою Books&Cartoons. Так, письменник Дмитро Кузьменко розповість про Чернігів, до створення «Книжечки-мандрівочки» про Харків долучився Сергій Жадан, про Суми оповідатиме Ірена Карпа, про Миколаїв — брати Капранови тощо.

«Для “1+1 media” одним з важливих завдань в умовах повномасштабної війни є медійна підтримка проєктів, які сприяють підвищенню рівня обізнаності та просвіти, в тому числі й серед дитячої аудиторії. Тому “Книга-мандрівка. Міста” — це та ініціатива, яка відгукується нам ціннісно і яку ми радо підтримуємо. Адже майже 12 років наш телеканал “ПлюсПлюс” виховує нове покоління українців, а “Київстар ТБ” пропонує велику добірку якісного дитячого контенту українською, — тож ми завжди відкриті до ідей, які покликані масштабувати почуття патріотизму та національної ідентичності», — прокоментувала директорка зі стратегічного маркетингу «1+1 media» Ольга Захарова.

Кожна книга, що вийде у межах проєкту, міститиме інтерактивну складову: qr-код, за яким читача чекатиме відеомандрівка містом від видатного мешканця. Окрім цього, у кожній книзі буде спеціальний елемент для колекціонування, пов’язаний з відповідним містом.

Читайте також:

Фото: «1+1 media»

Читайте також
ГО «Детектор медіа» понад 20 років бореться за кращу українську журналістику. Ми стежимо за дотриманням стандартів у медіа. Захищаємо права аудиторії на якісну інформацію. І допомагаємо читачам відрізняти правду від брехні.
До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування ідей та створення якісних матеріалів, просувати свідоме медіаспоживання і разом протистояти російській дезінформації.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
2019 — 2024 Dev.
Andrey U. Chulkov
Develop
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду