Apple презентувала нове покоління ноутбуків MacBook

Apple презентувала нове покоління ноутбуків MacBook

13:58,
31 Жовтня 2023
1012

Apple презентувала нове покоління ноутбуків MacBook

13:58,
31 Жовтня 2023
1012
Apple презентувала нове покоління ноутбуків MacBook
Apple презентувала нове покоління ноутбуків MacBook
MacBook Pro працюють на нових чипах, що забезпечують вищу швидкість та продуктивність.

Компанія Apple провела презентацію своїх нових продуктів — лінійки ноутбуків MacBook Pro, що працюють на швидших процесорах. Про це йдеться на офіційному сайті компанії.

Повідомляють, що чипи третього покоління забезпечують більшу продуктивність та розкривають нові можливості для продуктів Apple. Наприклад, продуктивність чипа M3 на 35% вища за M1, який використовувався в ноутбуках попередньої серії, тим часом продуктивність графіки в M3 Pro на 40% вища за M1 Pro.

Нові MacBook Pro представлені в трьох моделях: 14-дюймовий MacBook Pro з чипом M3, 14-дюймовий MacBook Pro з чипом M3 Pro або M3 Max та 16-дюймовий MacBook Pro з чипом M3 Pro або M3 Max.

Модель 14-дюймового MacBook Pro має 8 ГБ оперативної пам’яті в базовій конфігурації. MacBook Pro з M3 Max може мати до 128 ГБ спільної пам’яті, модель з M3 Pro можна оснастити до 36 ГБ оперативної пам’яті, що трохи більше порівняно з попередньою межею 32 ГБ. Apple обіцяє до 22 годин автономної роботи 16-дюймової моделі M3 Pro.

Усі моделі MacBook Pro оснащені дисплеєм Liquid Retina XDR із на 20% яскравішим вмістом SDR, вбудованою камерою 1080p та звуковою системою з шістьма динаміками. Ноутбуки мають три порти Thunderbolt 4, порт HDMI, пристрій для читання SD-карт і роз’єм MagSafe.

Технічні можливості 14- та 16-дюймових MacBook Pro на M3 Pro розраховані на програмістів, інженерів та дослідників, яким необхідно обробляти великі масиви даних.

Ноутбук MacBook Pro із M3 Pro

Тим часом MacBook Pro з M3 Max здатні забезпечувати продуктивність і можливості для програмістів машинного навчання, 3D-художників і відеоредакторів. Він у 2,5 рази швидший за 16-дюймовий MacBook Pro з M1 Max.

Ноутбук  MacBook Pro з M3 Max

Нові MacBook Pro вийдуть у сріблястому та «космічному сірому» кольорах, а MacBook Pro з M3 Pro та M3 Max – у «космічно-чорному».

Замовити новий MacBook Pro можна буде з 7 листопада. Вартість 14-дюймового комп’ютера починається з 1 600 дол. за базову версію.

Нагадаємо, у вересні компанія Apple випустила нову операційну систему iOS 17 для користувачів iPhone, починаючи з серії XS 2018 року або новішої версії.

На фото — чоловік працює за ноутбуком MacBook Pro

Фото: Apple

ГО «Детектор медіа» понад 20 років бореться за кращу українську журналістику. Ми стежимо за дотриманням стандартів у медіа. Захищаємо права аудиторії на якісну інформацію. І допомагаємо читачам відрізняти правду від брехні.
До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування ідей та створення якісних матеріалів, просувати свідоме медіаспоживання і разом протистояти російській дезінформації.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
2019 — 2024 Dev.
Andrey U. Chulkov
Develop
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду