Microsoft презентував застосунок для пристроїв Apple

Microsoft презентував застосунок для пристроїв Apple

10:25,
17 Листопада 2023
1454

Microsoft презентував застосунок для пристроїв Apple

10:25,
17 Листопада 2023
1454
Microsoft презентував застосунок для пристроїв Apple
Microsoft презентував застосунок для пристроїв Apple
Windows App дає змогу користуватися пакетом програм Windows 365 на пристроях iPhone, iPad, Mac.

Корпорація Microsoft випустила застосунок Windows App, який дає змогу користуватися пакетом програм Windows 365 на пристроях компанії Apple: iPhone, iPad, Mac. Ця служба забезпечує повний доступ до Windows 11 або Windows 10. Наразі застосунок доступний лише обмеженому колу бізнесів в екосистемі Microsoft, проте очікується подальший запуск сервісу для всіх користувачів, повідомило Тhe Verge.

Додаток Windows App діє як центр для підключення і стримінгу хмарних копій системи Windows з віддаленого ПК, віртуального робочого столу Azure, Windows 365, Microsoft Dev Box і служб віддаленого робочого столу Microsoft.

Через Windows App можна керувати кількома моніторами, аудіопристроями, вебкамерами, принтерами, пристроями для зберігання даних тощо.

«Ви можете використовувати програму Windows на різних типах пристроїв на різних платформах і за допомогою різних форм-факторів, таких як настільні комп’ютери та ноутбуки, планшети, смартфони, а також через веббраузер. Використовуючи веббраузер на настільному комп’ютері чи ноутбуку, ви можете підключитися без необхідності завантажувати та встановлювати програмне забезпечення», — повідомили в блозі Microsoft.

Поява застосунку може сигналізувати про розширення амбіцій Microsoft щодо повного переміщення Windows у хмарні сервіси, вважають у The Verge.

«Windows App може створити основу для доступу споживачів до хмарного ПК і програми Windows на пристроях, на яких не працює операційна система Microsoft», — зауважив старший редактор видання Том Воррен.

Нагадаємо, наприкінці вересня корпорація Microsoft випустила велике оновлення Windows 11, з удосконаленим ШІ-помічником Copilot, осучасненим «Провідником файлів», покращеним Paint та іншим.

На фото — застосунок Windows App

Фото: Microsoft 

ГО «Детектор медіа» понад 20 років бореться за кращу українську журналістику. Ми стежимо за дотриманням стандартів у медіа. Захищаємо права аудиторії на якісну інформацію. І допомагаємо читачам відрізняти правду від брехні.
До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування ідей та створення якісних матеріалів, просувати свідоме медіаспоживання і разом протистояти російській дезінформації.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
2019 — 2024 Dev.
Andrey U. Chulkov
Develop
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду