Apple представила cмартгодинники Apple Watch та Apple Watch Ultra 2

Apple представила cмартгодинники Apple Watch та Apple Watch Ultra 2

15:38,
13 Вересня 2023
1807

Apple представила cмартгодинники Apple Watch та Apple Watch Ultra 2

15:38,
13 Вересня 2023
1807
Apple представила cмартгодинники Apple Watch та Apple Watch Ultra 2
Apple представила cмартгодинники Apple Watch та Apple Watch Ultra 2
Вони потужніші, яскравіші та з новою функцією «подвійного дотику» двох пальців.

Компанія Apple на презентації «Wonderlust» («Жага до чудес») показала нові смартгодинники Apple Watch Series 9 і Apple Watch Ultra 2. Про це відомо з трансляції заходу.

Смартгодинник Apple Watch Series 9 оснащений новим чипом S9, який компанія називає найпотужнішим на сьогодні. Він забезпечує 18-годинну автономну роботу пристрою.

Графічний процесор на 30% швидший за попередній, завдяки чому останнє оновлення програмного забезпечення працює плавніше.

Запити Siri в Apple Watch Series 9 обробляються на пристрої, що значно пришвидшує реагування на багато завдань. Зокрема, у компанії заявили, що функція диктування в Apple Watch Series 9 стала на 25% точнішою порівняно з Apple Watch Series 8.

Крім цього в Apple Watch з’явилась нова функція «подвійного дотику». Коли інша рука зайнята, користувач може двічі торкнутися вказівним пальцем до великого пальця на руці, на якій носить смартгодинник, і цим жестом зможе запускати й зупиняти прослуховування музики, відкривати віджети, керувати таймером тощо.

Дисплей зробили яскравішим — до 2000 ніт, що удвічі більше, ніж у Series 8.

Нова модель смартгодинників буде доступна в рожевому, червоному та інших звичайних кольорах. Є також нові моделі з неіржавкої сталі у звичайному, золотому та чорному кольорах. Ціна на Apple Watch 9 починається від 399 доларів.

Смартгодинник Apple Watch Ultra 2 також оснащений чипом S9 та має функцію «подвійного дотику», як і Apple Watch Series 9.

Яскравість дисплею довели до 3000 ніт, що дає змогу підвищувати читабельність навіть за найяскравішого сонячного освітлення.

Час автономної роботи смартгодинника становить 36 годин на одному заряді.

Пристрій має новий «ультрамодульний» циферблат, який використовує край дисплея, підтримує велосипедні аксесуари Bluetooth і підтримку ANT+.

Ціна на Apple Watch Ultra 2 починається від 799 долалів. Смартгодинники можна передзамовити відсьогодні, у продажу вони будуть з 22 вересня.

Нагадаємо, компанія Apple на цій презентації представила лінійку нових iPhone, серед яких: iPhone 15, iPhone 15 Plus, iPhone 15 Pro і iPhone 15 Pro Max.

Фото: Смартгодинники Apple

ГО «Детектор медіа» понад 20 років бореться за кращу українську журналістику. Ми стежимо за дотриманням стандартів у медіа. Захищаємо права аудиторії на якісну інформацію. І допомагаємо читачам відрізняти правду від брехні.
До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування ідей та створення якісних матеріалів, просувати свідоме медіаспоживання і разом протистояти російській дезінформації.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
2019 — 2024 Dev.
Andrey U. Chulkov
Develop
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду