Apple видала книгу зі знімками Apple за $299

Apple видала книгу зі знімками Apple за $299

17:29,
16 Листопада 2016
1652

Apple видала книгу зі знімками Apple за $299

17:29,
16 Листопада 2016
1652
Apple видала книгу зі знімками Apple за $299
Apple видала книгу зі знімками Apple за $299
Автори:
16 грудня надійде у продаж книга від компанії Apple, присвячена продуктам компанії Apple.

Про це пише Platforma.

До видання «Designed by Apple in California» увійшли майже півтисячі фотографій гаджетів, які корпорація випускала з 1998 по 2015 роки: годинники, телефони, розумні стилуси, ноутбуки, планшети та багато іншого. 

«Мета цього архіву — зібрати чимало продуктів, які наша команда створила за всі ці роки. Ми сподіваємося, що він дозволить зрозуміти, як і чому вони існують, а також послугує посібником для студентів-дизайнерів», — йдеться у передмові від головного дизайнера компанії Джонатана Айва. Ніякого іншого тексту в книзі немає — лише ефектні знімки фотографа Ендрю Цукермана. 

Книга присвячена засновнику Apple Стіву Джобсу і продаватиметься з 16 грудня на сайті Apple та у фірмових магазинах компанії. Видання доступне у двох розмірах. Ціна меншої книги складає $199, більшої — $299. 

Раніше MediaSapiens писав про те, що Apple хоче купити портрет Стіва Джобса із клавіш 100 розібраних клавіатур, зроблений українськими студентами з Маріуполя. У картині студенти зашифрували кілька слів: Apple, StevenJobs і iPhone. Зараз портрет знаходиться в одній з аудиторій комп'ютерної академії. Компанія Аpple через соцмережі дізналася про незвичайну картину і виявила бажання її придбати. Розмір імовірної угоди не оголошується. 

ГО «Детектор медіа» понад 20 років бореться за кращу українську журналістику. Ми стежимо за дотриманням стандартів у медіа. Захищаємо права аудиторії на якісну інформацію. І допомагаємо читачам відрізняти правду від брехні.
До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування ідей та створення якісних матеріалів, просувати свідоме медіаспоживання і разом протистояти російській дезінформації.
Platforma
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
2019 — 2024 Dev.
Andrey U. Chulkov
Develop
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду