У Google Maps зʼявиться «режим занурення»

У Google Maps зʼявиться «режим занурення»

17:48,
12 Травня 2022
2254

У Google Maps зʼявиться «режим занурення»

17:48,
12 Травня 2022
2254
У Google Maps зʼявиться «режим занурення»
У Google Maps зʼявиться «режим занурення»
Автори:
Компанія планує створити цифрову модель світу.

Компанія Google повідомила, що запустить у Google Maps «режим занурення» — «імерсивний режим», який обʼєднує Street View та супутникові знімки.

«Сьогодні завдяки досягненням у галузі комп'ютерного зору та штучного інтелекту, які дозволяють нам об'єднувати мільярди переглядів вулиць та аерофотознімків для створення багатої цифрової моделі світу, — ми представляємо абсолютно новий спосіб дослідження за допомогою Google Maps. З нашим новим імерсивним режимом ви зможете дізнатися, на що схожий район, пам'ятка, ресторан або популярне місце — і навіть відчути, що ви прямо там, ще до того, як ви зайдете всередину», — розповіли в компанії.  

Цей режим, кажуть у Google, працюватиме майже на всіх телефонах та пристроях. Наприкінці року його почнуть розгортати в Лос-Анджелесі, Лондоні, Нью-Йорку, Сан-Франциско та Токіо, а незабаром — в інших містах.

«Допустимо, ви плануєте поїздку в Лондон і хочете з'ясувати, які визначні пам'ятки найкраще подивитися і де поїсти. За допомогою швидкого пошуку ви можете віртуально парити над Вестмінстером, щоб побачити околиці та приголомшливу архітектуру таких місць, як Біг-Бен. З корисною інформацією Google Maps, розташованої зверху, ви можете використовувати повзунок часу, щоб перевірити, як виглядає район у різний час дня та за різних погодних умов, а також побачити, де найзавантаженіші місця. Шукаєте місце для обіду? Спустіться на рівень вулиці, щоб переглянути прилеглі ресторани та переглянути корисну інформацію, наприклад, про зайнятість у реальному часі та пробки поблизу. Ви можете заглянути всередину них, щоб швидко відчути атмосферу цього місця, перш ніж забронювати номер», — зазначається в повідомленні.

Раніше компанія Google повідомила, що до кінця року планує запустити новий інструмент — «Мій рекламний центр», за допомогою якого користувачі зможуть контролювати персоналізацію реклами в додатках та на сайтах Google, включаючи пошуковик, YouTube та стрічку Discover.

Нагадаємо, 28 лютого 2022 року міністр цифрової трансформації Михайло Федоров повідомив, що сервіс Google Maps задля безпеки українців заблокував в Україні дві функції, що надають користувачам інформацію в режимі реального часу. Згодом Google у співпраці з МВС України розпочали проєкт з оцифрування наслідків російського вторгнення у зруйнованих містах України. 

Фото: Google 

Читайте також
ГО «Детектор медіа» понад 20 років бореться за кращу українську журналістику. Ми стежимо за дотриманням стандартів у медіа. Захищаємо права аудиторії на якісну інформацію. І допомагаємо читачам відрізняти правду від брехні.
До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування ідей та створення якісних матеріалів, просувати свідоме медіаспоживання і разом протистояти російській дезінформації.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
2019 — 2024 Dev.
Andrey U. Chulkov
Develop
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду