Національний тест з медіаграмотності можна пройти додатково

Національний тест з медіаграмотності можна пройти додатково

18:03,
27 Жовтня 2023
2409

Національний тест з медіаграмотності можна пройти додатково

18:03,
27 Жовтня 2023
2409
Національний тест з медіаграмотності можна пройти додатково
Національний тест з медіаграмотності можна пройти додатково
Офіційних переможців тестування оголосять 1 листопада.

Національний проєкт з медіаграмотності «Фільтр» відкрив доступ до всеукраїнського тесту з медіаграмотності, котрий проходив 25 жовтня, для тих, хто не встиг узяти в ньому участь. Про це повідомлено в дописі на фейсбук-сторінці проєкту.

Долучитися до тестування можна за посиланням. Ця можливість буде відкрита до 10 листопада. Правильні відповіді для самоперевірки опубліковані на сайті «Фільтра».

У день проведення тестування у ньому взяли участь понад 10 тисяч осіб, повідомили у проєкті.

Відомі медіафахівці та журналісти брали участь у тестуванні та ділилися в сюжетах і соцмережах повідомленнями про це.

«Ми розуміємо що інформація — це зброя. Це зброя, якою ми атакуємо і захищаємося, але це і та зброя, якою атакують нас», зазначила актуальність проєкту в телесюжеті ICTV ведуча Яна Брензей.

«Взагалі зараз не можна довіряти комусь одному, тому що живемо у такий час, що воюють не лише на полі бою, але і за наші розуми в інформаційному просторі», додав ведучий Андрій Ковальський.

Переможців тесту оголосять 1 листопада в соцмережах та на сайті «Фільтра», а також повідомлять на електронну пошту. 150 учасників, які дали найбільше правильних відповідей, а їх максимальна кількість — 34, отримають подарунковий бокс від партнера проєкту UNDP Ukraine / ПРООН в Україні, який складатиметься з трьох корисних предметів. Серед призів: павербанки, ковдри, шкарпетки від «Філи», термочашки та інші корисні речі, які стануть у пригоді в осінньо-зимовий період.

Нагадаємо, проведення всеукраїнського тестування з медіаграмотності відбулося в межах Тижня медіаграмотності.

На фото — національний тест з медіаграмотності

Фото: «Фільтр» / фейсбук

Читайте також
ГО «Детектор медіа» понад 20 років бореться за кращу українську журналістику. Ми стежимо за дотриманням стандартів у медіа. Захищаємо права аудиторії на якісну інформацію. І допомагаємо читачам відрізняти правду від брехні.
До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування ідей та створення якісних матеріалів, просувати свідоме медіаспоживання і разом протистояти російській дезінформації.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
2019 — 2024 Dev.
Andrey U. Chulkov
Develop
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду