Другий сезон фентезійного серіалу «Локі» вийде у жовтні

Другий сезон фентезійного серіалу «Локі» вийде у жовтні

16:00,
5 Вересня 2023
1600

Другий сезон фентезійного серіалу «Локі» вийде у жовтні

16:00,
5 Вересня 2023
1600
Другий сезон фентезійного серіалу «Локі» вийде у жовтні
Другий сезон фентезійного серіалу «Локі» вийде у жовтні
Нові епізоди виходитимуть на Disney+ щотижня.

Студія Marvel підтвердила намір випустити другий сезон фентезійного серіалу «Локі» 6 жовтня і представила для глядачів новий його тизер.

Нові епізоди, а їх загалом шість, виходитимуть на Disney+ щотижня.

Нові кадри з другого сезону «Локі» починаються з того, що бог пустощів у виконанні Тома Гіддлстона майже плаче. Схоже, на глядачів чекає продовження подорожі з того моменту, на якому завершився перший сезон.

Як відомо, Сильві, роль якої виконує Софія Ді Мартіно, зламала мультивсесвіт, убивши Того, Хто Залишається у виконанні Джонатана Мейджорса. Локі зрозумів, що його нова шкала часу не та, на якій він був раніше.

Він має переконати Агента Управління Часовими Змінами Мобіуса (Оуен Вілсон) у тому, ким він є, і в тому, яку загрозу для мультивсесвіту становить Той, Хто Залишається. Проте з представлених у тизері кадрів наразі незрозуміло, чи Мобіус усе той же добрий помічник, що полюбився глядачам, чи це зовсім інша версія персонажа.

Крім Оуена Вілсона у новому сезоні глядачі побачать Джонатана Ке Квана, який виконує роль техніка TVA Уробороса.

Зазначимо, перший сезон «Локі» вийшов у 2021 році і став хітом як серед глядачів, так і в середовищі критиків. Серіал був номінований на шість премій «‎Еммі». Персонаж Локі вперше з’явився в «‎Торі» 2011 року, і з того часу його у кіновсесвіті Marvel грає Том Гіддлстон.

Нагадаємо, на стримінговій платформі Netflix з'явився документальний серіал польського виробництва «Матері війни», в якому українського військового та поета Павла Вишебабу оголосили загиблим. Tворці серіалу не контактували з ним ні на етапі створення сценарію, ні під час зйомок. Після резонансу, як повідомив Павло Вишебаба в соцмережах, творці серіалу пообіцяли відредагувати епізод та долучитися до підтримки бойової бригади, де він служить.

Фото: Marvel Entertaiment / ютуб

ГО «Детектор медіа» понад 20 років бореться за кращу українську журналістику. Ми стежимо за дотриманням стандартів у медіа. Захищаємо права аудиторії на якісну інформацію. І допомагаємо читачам відрізняти правду від брехні.
До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування ідей та створення якісних матеріалів, просувати свідоме медіаспоживання і разом протистояти російській дезінформації.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
2019 — 2024 Dev.
Andrey U. Chulkov
Develop
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду