У «Дії» запустять пʼять нових сервісів

У «Дії» запустять пʼять нових сервісів

10:15,
23 Червня 2023
2230

У «Дії» запустять пʼять нових сервісів

10:15,
23 Червня 2023
2230
У «Дії» запустять пʼять нових сервісів
У «Дії» запустять пʼять нових сервісів
За допомогою «Дії», зокрема, можна буде розмитнити авто, змінити місце проживання та отримати документи про освіту.

У застосунку й на порталі «Дія» незабаром запустять пʼять нових сервісів. Про це повідомив міністр цифрової трансформації Михайло Федоров.

Зокрема серед нових послуг будуть розмитнення та перереєстрація автомобілів у кілька кліків. За словами очільника Мінцифри, вони матимуть «потужний антикорупційний ефект» і заощадять час громадян.

«Також у роботі документи про освіту, зміна місця проживання та відшкодування вкладникам збанкрутілих банків», — зазначив Федоров.

Як відомо, 19 червня Мінцифри уклало меморандум із Фондом гарантування вкладів фізосіб для реалізації цифрової послуги відшкодування громадянам вкладів, здійснених у фінустановах, які визнані банкрутами.

Раніше міністр цифрової трансформації Михайло Федоров анонсував, що документи про освіту з'являться в «Дії» до нового навчального року.

Фото: Мінцифри / фейсбук

ГО «Детектор медіа» понад 20 років бореться за кращу українську журналістику. Ми стежимо за дотриманням стандартів у медіа. Захищаємо права аудиторії на якісну інформацію. І допомагаємо читачам відрізняти правду від брехні.
До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування ідей та створення якісних матеріалів, просувати свідоме медіаспоживання і разом протистояти російській дезінформації.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
2019 — 2024 Dev.
Andrey U. Chulkov
Develop
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду