У «Дії» активували заміну водійських посвідчень

У «Дії» активували заміну водійських посвідчень

12:00,
23 Травня 2023
2006

У «Дії» активували заміну водійських посвідчень

12:00,
23 Травня 2023
2006
У «Дії» активували заміну водійських посвідчень
У «Дії» активували заміну водійських посвідчень
Послуга доступна для всіх водіїв.

У застосунку «Дія» з’явилася можливість швидше замінювати водійське посвідчення. Можна подати заяву про заміну водійського посвідчення, а потім забрати документ у сервісному центрі МВС. Або ж відмовитися від пластику і залишити лише цифровий документ, повідомила пресслужба «Дії».

«Послуга доступна як для водіїв-новачків, у яких закінчився дворічний термін дії першого посвідчення. Так і для тих, хто загубив чи пошкодив документ. Змінив прізвище або просто хоче викинути пластик та користуватися цифровим документом, який завжди під рукою», — написав міністр цифрової трансформації Михайло Федоров на своїй фейсбук-сторінці.

Щоб скористатися цифровою послугою, необхідно оновити застосунок та авторизуватися. Серед послуг потрібно знайти «Заміну посвідчення водія» та вибрати причину заміни. Далі користувач має обрати тип нового посвідчення — цифрове або цифрове і пластикове — та сервісний центр, де буде зручно забрати документ. Після підписання заяви протягом 10 хвилин треба оплатити послугу.

«Опісля очікуйте запрошення до вибраного сервісного центру, щоб забрати нове пластикове посвідчення. Або ж просто зачекайте, коли Дія надішле push-сповіщення про готовність цифрового документа», — зазначено в повідомленні пресслужби.

Нагадаємо, міністр внутрішніх справ Ігор Клименко анонсував, що з вересня в «Дії» можна буде оформлювати договори купівлі-продажу автомобіля.

Фото: портал «Дія»

Читайте також
ГО «Детектор медіа» понад 20 років бореться за кращу українську журналістику. Ми стежимо за дотриманням стандартів у медіа. Захищаємо права аудиторії на якісну інформацію. І допомагаємо читачам відрізняти правду від брехні.
До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування ідей та створення якісних матеріалів, просувати свідоме медіаспоживання і разом протистояти російській дезінформації.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Анатолій
23:06 / 23.05.2023
Заміна посвідченя
2019 — 2024 Dev.
Andrey U. Chulkov
Develop
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду