TikTok став найпопулярнішим сайтом за кількістю трафіку у 2021 році – Cloudflare

TikTok став найпопулярнішим сайтом за кількістю трафіку у 2021 році – Cloudflare

19:37,
22 Грудня 2021
2707

TikTok став найпопулярнішим сайтом за кількістю трафіку у 2021 році – Cloudflare

19:37,
22 Грудня 2021
2707
TikTok став найпопулярнішим сайтом за кількістю трафіку у 2021 році – Cloudflare
TikTok став найпопулярнішим сайтом за кількістю трафіку у 2021 році – Cloudflare
Торік TikTok займав сьоме місце, а цього разу потіснив Google.

TikTok став найпопулярнішим вебсайтом у світі у 2021 році згідно з рейтингом інтернет-трафіку, який опублікувала компанія Cloudflare.

Торік TikTok потрапив у список 10 найкращих сайтів Cloudflare, посівши сьоме місце за популярністю після .coms для Google, Facebook, Microsoft, Apple, Netflix та Amazon. У 2021 році рейтинг майже не змінився — Amazon підскочив на один слот, помінявшись місцями з Netflix. І TikTok, який посів перше місце:

  1. TikTok.com
  2. Google.com
  3. Facebook.com
  4. Microsoft.com
  5. Apple.com
  6. Amazon.com
  7. Netflix.com
  8. YouTube.com
  9. Twitter.com
  10. WhatsApp.com

У своєму блозі Cloudflare вказали, що порівняння цифр за два роки може мати потенційно оманливі результати, оскільки служба збирала дані лише з вересня по грудень 2020 року (порівняно з усіма 12 місяцями, які були враховані в 2021 році). 

TikTok вперше досяг свого піку в глобальному рейтингу трафіку 17 лютого 2021 року, потім ще якийсь час у березні та червні, а з кінця серпня остаточно закріпився на вершині рейтингу.

Популярність соцмережі зросла під час пандемії. Спершу, пише Cloudflare, тікток приваблював здебільшого підлітків, націлених на знімання танцювальних челенджів або відео, де потрібно синхронізувати свої дії з якимось аудіосюжетом. Але потім соцмережа за своїми можливостями привернула користувачів та користувачок різного віку та з різних демографічних груп.

Компанія також відзначила, що їм здається показовим, як відносний новачок тікток «потіснив Google та його допоміжні ресурси, як Maps, Translate, Photos, Flights, Books, News та інші». Материнська компанія ByteDance, яка володіє тіктоком, наразі є єдиним неамериканським сайтом, який входить у топ-10. 

Нагадаємо, що у листопаді 2021 року TikTok вирішила попереджати про небезпечні для здоров’я онлайн-виклики — челенджі. У TikTok заявили, що розширять технологію, яка «попереджає команди з безпеки про раптове збільшення кількості шкідливого контенту, пов'язаного з хештегами». Ця технологія дозволить «фіксувати потенційно небезпечну поведінку».

Також TikTok розширила способи монетизації контенту, додавши до TikTok Creator Next нові функції — «чайові» та «відеоподарунки», завдяки яким автори можуть монетизувати контент без участі в прямих трансляціях.

Фото: Flickr

Читайте також
ГО «Детектор медіа» понад 20 років бореться за кращу українську журналістику. Ми стежимо за дотриманням стандартів у медіа. Захищаємо права аудиторії на якісну інформацію. І допомагаємо читачам відрізняти правду від брехні.
До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування ідей та створення якісних матеріалів, просувати свідоме медіаспоживання і разом протистояти російській дезінформації.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
2019 — 2024 Dev.
Andrey U. Chulkov
Develop
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду