В Україні створили онлайн-гру про війну з Росією

В Україні створили онлайн-гру про війну з Росією

17:56,
13 Вересня 2022
11448

В Україні створили онлайн-гру про війну з Росією

17:56,
13 Вересня 2022
11448
В Україні створили онлайн-гру про війну з Росією
В Україні створили онлайн-гру про війну з Росією
Гра заснована на реальних подіях, що відбулися у Гостомелі, Бучі й Маріуполі на початку російсько-української війни.

Київська студія розробників ігор «Starni Games» запустила демоверсію онлайн-гри «Ukraine War Stories». Про це повідомляє ITV. Нова гра – це добірка візуальних новел про російське вторгнення в Україну у 2022 році. 

«У центрі уваги – цивільні, які опинились на окупованій росіянами території. Вони не воїни, а прості люди, які намагаються вижити. Новели охоплюють події від перших ударів по летовищу в Гостомелі до різанини в Бучі та відчайдушного спротиву в Маріуполі. Вашим завданням буде зберегти життя собі та своїм близьким і зрештою опинитись у безпеці», – розповіли розробники на сторінці гри на платформі «Steam».

Кожна новела заснована на реальних подіях і досвіді очевидців. Наприклад, в окупації в Бучі опинився один з працівників студії «Starni Games», який разом із сім’єю тиждень ховався у підвалі, поки з’явилася можливість евакуюватись. Його досвід був використаний під час розробки історії. Зображення, що ілюструють гру – це реальні фото, зроблені в містах, про які йдеться в сюжеті.  

Розробники зауважують, що проєкт некомерційний, адже мета його створення — «розповісти світовій аудиторії про досвід народу України». Демоверсія, а також повна версія гри будуть безоплатні.

В демоверсії доступна лише перша новела про події в Бучі. Випуск повної версії з трьома новелами запланований на жовтень 2022 року.

Нагаджаємо, що геймери вшановували пам’ять королеви Єлизавети II у новій грі Splatoon 3

Фото: store.steampowered.com

ГО «Детектор медіа» понад 20 років бореться за кращу українську журналістику. Ми стежимо за дотриманням стандартів у медіа. Захищаємо права аудиторії на якісну інформацію. І допомагаємо читачам відрізняти правду від брехні.
До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування ідей та створення якісних матеріалів, просувати свідоме медіаспоживання і разом протистояти російській дезінформації.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Остап
23:03 / 22.06.2023
Остап остап
2019 — 2024 Dev.
Andrey U. Chulkov
Develop
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду