Розробники гри STALKER 2 відкинули погрози росіян

Розробники гри STALKER 2 відкинули погрози росіян

11:17,
13 Березня 2023
2247

Розробники гри STALKER 2 відкинули погрози росіян

11:17,
13 Березня 2023
2247
Розробники гри STALKER 2 відкинули погрози росіян
Розробники гри STALKER 2 відкинули погрози росіян
Творці закликали не поширювати дані з витоку, який заподіяли російські хакери, щоб не псувати майбутніх вражень від гри.

Розробники гри STALKER 2: Heart of Chornobyl, українська ігрова студія GSC Game World, офіційно відреагували на спробу російськи хакерів шантажувати їх зливом у відкритий доступ сюжету гри та концепт-артів.

У своїй заяві GSC Game World повідомила, що нещодавно був зламаний обліковий запис програми для спільної роботи з зображеннями одного з співробітників компанії. Відповідальність за цей злам взяла на себе група «Вісник «Того самого Сталкера» в російській соцмережі «Вконтакте».

Розробники заявили, що це не перша спроба злому та зливу інформації, повязаної з грою. «Вже понад рік нас постійно атакують. Шантаж, агресія, злами, шкода для гравців і фанатів, та спроби негативно повпливати на розробку та компанію загалом – це, те що ми бачимо», — йдеться в повідомленні студії.

Компанія запевнила, що це не спрацює, і робота над грою буде продовжена.

«Ми через багато пройшли. Однак ці труднощі лише спонукають нас працювати ще більш старанно, тому що ми віримо: правда на нашому боці. Зло не переможе ніколи», — йдеться у відповіді GSC Game World.

Вони акцентували на свої принциповій позиції: «Наша принципова позиція щодо підтримки України незмінна — ми будемо і надалі робити все, що у наших силах, для рідної країни».

Розробники закликали гравців не дивитися і не поширювати витік зі STALKER 2 — застарілі чи незавершені матеріали можуть завадити враженням від гри.

Зазначимо, росіяни з «Вісника» вимагали від GSC Game World «одуматися» та «переосмислити своє ставлення до гравців з Білорусі та Росії», а також повернути російську локалізацію для гри.

Як відомо, вихід гри запланований на 2023 рік.

Нагадаємо, за даними Держспецз’язку: Україна щодоби відбиває від 5 до 40 потужних DDoS-атак.

ГО «Детектор медіа» понад 20 років бореться за кращу українську журналістику. Ми стежимо за дотриманням стандартів у медіа. Захищаємо права аудиторії на якісну інформацію. І допомагаємо читачам відрізняти правду від брехні.
До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування ідей та створення якісних матеріалів, просувати свідоме медіаспоживання і разом протистояти російській дезінформації.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
2019 — 2024 Dev.
Andrey U. Chulkov
Develop
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду