Геймери вшановували пам’ять королеви Єлизавети II у новій грі Splatoon 3

Геймери вшановували пам’ять королеви Єлизавети II у новій грі Splatoon 3

13:08,
13 Вересня 2022
2020

Геймери вшановували пам’ять королеви Єлизавети II у новій грі Splatoon 3

13:08,
13 Вересня 2022
2020
Геймери вшановували пам’ять королеви Єлизавети II у новій грі Splatoon 3
Геймери вшановували пам’ять королеви Єлизавети II у новій грі Splatoon 3
Флешмоб організували шанувальники нової відеогри від Nintendo.

Splatoon 3, останню гру в серії Splatoon від Nintendo, випустили 9 вересня, через день після смерті королеви Єлизавети ІІ. У грі є місто-центр під назвою Сплатсвіль, де гравці можуть опосередковано спілкуватися один з одним, створюючи графіті на стінах або малюючи ілюстрації для спливних текстових полів над своїми персонажами. Після виходу гри цифрове місто заполонили меми та згадки про королеву. Про це повідомляє The Washington Post.

Творець ігрового контенту Ultima увійшов у Splatoon 3 і відразу побачив на одній із стін графіті з написом «Королева мертва». Головна редакторка Kotaku Патриція Ернандес бачила гравців із текстовими полями, які заявляли: «RIP Queen Elizabeth U Would Loved Splatoon 3», «Королева померла, щоб ми могли мати Splatoon 3» і «Queen тимчасово, Splatoon назавжди». Інший гравець Splatoon 3 був помічений з текстовим полем із написом «Перша гра Nintendo, яку королева не бачить».

Як повідомляє The Daily Mirror, Єлизавета II була великою прихильницею Nintendo. У 2008 році королева отримала Nintendo Wii у подарунок від Кетрін, принцеси Уельської (тоді Кейт Міддлтон). Такий подарунок Кетрін вирішила зробити Єлизаветі ІІ після того, як побачила, наскільки чудово та грає у Wii принца Вільяма. Видавець ігор THQ навіть спробував заручитися прихильністю королеви, надіславши позолочену Wii до Букінгемського палацу в рамках маркетингової кампанії.

Nintendo може бути єдиною великою корпорацією відеоігор, старшою за королеву: вона була заснована у 1889 році як виробник традиційних японських гральних карт під назвою hanafuda. У 1973 році, коли Nintendo увійшла в індустрію відеоігор, Єлизаветі II було вже за 40 років.

У Японії було продано понад 3,45 мільйона копій Splatoon 3 протягом трьох днів, що робить її однією з найбільш комерційно успішних ігор на Nintendo Switch. «Стартові продажі Splatoon 3 вже перевершили аналогічні продажі інших хітів Switch: Animal Crossing: New Horizons та Pokémon Legends: Arceus.

Раніше «MediaSapiens» повідомляв, що Nintendo заявила, що призупиняє доставку всієї своєї продукції в Росію «на найближче майбутнє».

 Фото: brisskwinds

ГО «Детектор медіа» понад 20 років бореться за кращу українську журналістику. Ми стежимо за дотриманням стандартів у медіа. Захищаємо права аудиторії на якісну інформацію. І допомагаємо читачам відрізняти правду від брехні.
До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування ідей та створення якісних матеріалів, просувати свідоме медіаспоживання і разом протистояти російській дезінформації.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
2019 — 2024 Dev.
Andrey U. Chulkov
Develop
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду