OpenAI випустила оновлену версію ChatGPT для передплатників

OpenAI випустила оновлену версію ChatGPT для передплатників

16:30,
14 Квітня 2024
2433

OpenAI випустила оновлену версію ChatGPT для передплатників

16:30,
14 Квітня 2024
2433
OpenAI випустила оновлену версію ChatGPT для передплатників
OpenAI випустила оновлену версію ChatGPT для передплатників
Оновлений GPT-4 Turbo вдосконалив можливості письма, математики, логічного мислення та кодування. За даними OpenAI, чатбот також використовуватиме «більш розмовну» мову.

Компанія OpenAI оновила свій чатбот на основі штучного інтелекту ChatGPT. Тепер він став розумнішим і буде використовувати «більш розмовну» мову. Про це написала компанія в публікації на X, повідомляє AIN.ua. 

За даними компанії, що оновлений GPT-4 Turbo вдосконалив можливості письма, математики, логічного мислення та кодування. Нову модель вчили на відкритих даних до грудня 2023 року, тоді як попередня версія закінчилася у квітні 2023-го. Окрім цього, був збільшений розмір контексту з 50 до понад 300 сторінок.

Оновлений чатбот доступний для всіх передплатників ChatGPT версій Plus, Team або Enterprise.

Нагадаємо, у березні компанія OpenAI у своєму блозі презентувала інструмент на основі штучного інтелекту Voice Engine, який може озвучувати текст голосом іншої людини, маючи лише 15-секундний зразок мовлення. 

Нещодавно OpenAI також представила нову функцію чатбота зі штучним інтелектом ChatGPT — «Читання вголос». Функція дає користувачам можливість прослуховувати відповіді бота на їхні запити, обираючи з п'яти голосових варіантів. Вона вже доступна як у вебверсії, так і в застосунках для iOS та Android.

Раніше компанія залучила обмежене коло користувачів ChatGPT та його платної версії до тестування здатності чатбота зі штучним інтелектом запам’ятовувати і переносити інформацію між розмовами. Опісля буде оголошено про ширше впровадження нової функції.

Фото: Getty Images

ГО «Детектор медіа» понад 20 років бореться за кращу українську журналістику. Ми стежимо за дотриманням стандартів у медіа. Захищаємо права аудиторії на якісну інформацію. І допомагаємо читачам відрізняти правду від брехні.
До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування ідей та створення якісних матеріалів, просувати свідоме медіаспоживання і разом протистояти російській дезінформації.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
2019 — 2024 Dev.
Andrey U. Chulkov
Develop
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду