Microsoft запустив ШІ-помічник для телеграму

Microsoft запустив ШІ-помічник для телеграму

16:01,
27 Травня 2024
1110

Microsoft запустив ШІ-помічник для телеграму

16:01,
27 Травня 2024
1110
Microsoft запустив ШІ-помічник для телеграму
Microsoft запустив ШІ-помічник для телеграму
Користувачі телеграму тепер можуть вільно спілкуватися з ШІ-ботом Copilot. Наразі доступна лише бета-версія.

Microsoft  запустив чатбот Copilot для телеграму. Він працює як джерело інформації, що не лише здійснює її пошук та надає відповіді на запитання користувачів, а й дає фітнес-рекомендації,  може спланувати подорож, порадити фільми та розваги  й навіть складати вірші.  Про це повідомляється на сайті Microsoft.

Copilot доступний на всіх платформах Telegram, включаючи настільні та мобільні додатки, а також Telegram Web. Бот є безкоштовним для всіх користувачів мережі. Для доступу до бота необхідно перейти за посиланням та пройти процес верифікації, який включає підтвердження номера телефону.

Copilot — це ШІ-бот, який наразі перебуває на стадії бета-тестування. Його можна використовувати на комп'ютері або мобільному пристрої з Windows, macOS, Android або iOS.

Для того, щоб розпочати взаємодію з ШІ-помічником, треба ввести своє запитання, також Copilot може допомогти з написанням віршів або оповідань.


Нагадаємо, Microsoft представила Copilot, оригінальна назва якого була Bing Chat, у лютому 2023 року. Бот створений на основі ChatGPT.

Читайте також
ГО «Детектор медіа» понад 20 років бореться за кращу українську журналістику. Ми стежимо за дотриманням стандартів у медіа. Захищаємо права аудиторії на якісну інформацію. І допомагаємо читачам відрізняти правду від брехні.
До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування ідей та створення якісних матеріалів, просувати свідоме медіаспоживання і разом протистояти російській дезінформації.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
2019 — 2024 Dev.
Andrey U. Chulkov
Develop
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду