У WhatsApp з’явилися голосові повідомлення з автовидаленням

У WhatsApp з’явилися голосові повідомлення з автовидаленням

16:40,
9 Грудня 2023
1882

У WhatsApp з’явилися голосові повідомлення з автовидаленням

16:40,
9 Грудня 2023
1882
У WhatsApp з’явилися голосові повідомлення з автовидаленням
У WhatsApp з’явилися голосові повідомлення з автовидаленням
Невдовзі функція голосових повідомлень з одноразовим переглядом стане доступною для користувачів у всьому світі.

У WhatsApp з’явилася функція одноразового прослуховування голосових повідомлень. Про це повідомили в блозі месенджера. 

«Ми запустили функцію одноразового перегляду для світлин і відео ще у 2021 році, щоб надати вашим повідомленням додаткового рівня конфіденційності. Сьогодні ми з радістю повідомляємо, що тепер ви можете надсилати голосове повідомлення, яке зникне після прослуховування.

Тепер ви можете не турбуватися про безпеку й ділитися конфіденційною інформацією за допомогою голосових повідомлень, наприклад, читати вголос дані своєї кредитної картки другу або обговорювати планування сюрпризу», — йдеться у повідомленні.

Голосові повідомлення з одноразовим переглядом потрібно прослухати впродовж 14 днів після отримання, поки вони не зникли. Їх не можна переслати або зберегти.

Упродовж кількох наступних днів функція стане доступною для користувачів у всьому світі.

Нагадаємо, у жовтні у WhatsApp запустили нову функцію, що дає змогу працювати на пристрої одночасно з двома акаунтами, наприклад, особистим і робочим. 

Щоб додати другий обліковий запис, користувачеві необхідно мати номер телефону та відповідну SIM-картку. Нова функція підтримується на пристроях, що дозволяють використовувати кілька карток або eSIM.

Раніше Meta також запустила в месенджері WhatsApp функцію каналів у понад 150 країнах, у тому числі й в Україні. У компанії позиціонують канали як приватний спосіб отримувати важливі новини. Поки що свої канали можуть створити «тисячі організацій, спортивних команд, митців і лідерів думок». Проте впродовж найближчих місяців така можливість з’явиться для всіх.

Фото: блог WhatsApp

ГО «Детектор медіа» понад 20 років бореться за кращу українську журналістику. Ми стежимо за дотриманням стандартів у медіа. Захищаємо права аудиторії на якісну інформацію. І допомагаємо читачам відрізняти правду від брехні.
До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування ідей та створення якісних матеріалів, просувати свідоме медіаспоживання і разом протистояти російській дезінформації.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
2019 — 2024 Dev.
Andrey U. Chulkov
Develop
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду