Блогер Ігор Лаченков створив канал у WhatsApp

Блогер Ігор Лаченков створив канал у WhatsApp

17:21,
29 Квітня 2024
1245

Блогер Ігор Лаченков створив канал у WhatsApp

17:21,
29 Квітня 2024
1245
Блогер Ігор Лаченков створив канал у WhatsApp
Блогер Ігор Лаченков створив канал у WhatsApp
Назва нового каналу, як і в телеграмі, — «Лачен пише».

Популярний блогер та власник телеграм-каналу «Лачен пише» Ігор Лаченков створив аналогічний канал у месенджері WhatsApp. Про це він повідомив у своєму каналі.

«У зв'язку з останніми подіями, пов'язаними з Telegram, та просто для тих, хто бажає користуватись іншою мережею для слідкування за новинами, створив канал у WhatsApp. Усі публікації будуть дублюватись»,написав Ігор Лаченков у своєму телеграм-каналі, додавши лінк на вотсап-канал.

У фейсбуці він також закликав поширювати його канал та запрошувати туди друзів.

Вотсап-канал «Лачен пише» за першу годину існування зібрав понад 12 тисяч підписників. У телеграмі на канал Лаченкова підписані майже півтора мільйона користувачів.

Нагадаємо, що сьогодні вночі Головне управління розвідки Міноборони повідомило, що керівництво платформи Telegram необґрунтовано заблокувало низку офіційних ботів українських держструктур, які протидіяли військовій агресії Росії. Згодом чатботи відновили роботу, а видання Reuters з посиланням на неназване джерело в Telegram повідомило, що блокування було випадковим.

Додамо також, що у вотсапі існують канали Президента України Володимира Зеленського та першої леді Олени Зеленської, міністра цифрової трансформації Михайла Федорова, платформи United24, Київської міської військової адміністрації, Повітряних сил ЗСУ та багатьох інших організацій і відомих людей.

ГО «Детектор медіа» понад 20 років бореться за кращу українську журналістику. Ми стежимо за дотриманням стандартів у медіа. Захищаємо права аудиторії на якісну інформацію. І допомагаємо читачам відрізняти правду від брехні.
До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування ідей та створення якісних матеріалів, просувати свідоме медіаспоживання і разом протистояти російській дезінформації.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
2019 — 2024 Dev.
Andrey U. Chulkov
Develop
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду