У WhatsApp для Windows оновили інтерфейс

У WhatsApp для Windows оновили інтерфейс

10:00,
10 Травня 2024
968

У WhatsApp для Windows оновили інтерфейс

10:00,
10 Травня 2024
968
У WhatsApp для Windows оновили інтерфейс
У WhatsApp для Windows оновили інтерфейс
Інтерфейс у настільній версії вотсапу став більш адаптивним.

Вийшло оновлення месенджера WhatsApp для операційної системи Windows 10 та 11, в якому є три значні покращення: адаптивний інтерфейс, можливість одночасно відкривати кілька чатів в окремих вікнах, а також нове «гамбургер-меню». Про це повідомило медіа Windows Latest.

Оновлена настільна версія вотсапу

Раніше під час спроби змінити розмір вікна у вотсапі до більш компактного перелік контактів і чат відображалися разом. Тому користувачам доводилося довго підлаштовувати розмір вікна, щоб розділ з контактами і сам чат не заважали одне одному. Тепер користувачі зможуть легко приховати перелік чатів, щоб зосередитися на обраному.

Також з’явилася нова кнопка, яка дає змогу відкривати чат у новому вікні.

Реалізували можливість відкривати кілька чатів в окремих вікнах. Для цього користувачеві достатньо натиснути спливне вікно чату, й обраний чат відкриється в новому вікні.

Останнє покращення — нове «гамбургер-меню» відображає статуси контактів і чатів користувача.

Видання припускає, що просте меню у вигляді гамбургера створене, щоб вивільнити місце для низки функцій на основі ШI Meta, які з’являться згодом. Зокрема, ще можуть впровадити рядок пошуку для введення запитів до ШІ-помічника від Meta.

Компанія вже тестує інтеграцію Meta AI для настільної версії застосунку. Наразі асистент відображається в Windows 11 у випадку, якщо користувач попередньо використовував бота на своєму смартфоні.

Нагадаємо, в мобільній версії вотсап запустив нову функцію організації подій у розділі «Спільноти». Будь-хто зможе створити подію, на яку можуть відповісти інші. Користувачі мають змогу знайти подію на інформаційній сторінці групи, а всі охочі її відвідати отримають сповіщення, коли дата запланованого заходу наближатиметься. Нова функція стане доступною для всіх груп упродовж кількох місяців.

Фото: Alexander Shatov / Unsplash, скриншоти Windows Latest

ГО «Детектор медіа» понад 20 років бореться за кращу українську журналістику. Ми стежимо за дотриманням стандартів у медіа. Захищаємо права аудиторії на якісну інформацію. І допомагаємо читачам відрізняти правду від брехні.
До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування ідей та створення якісних матеріалів, просувати свідоме медіаспоживання і разом протистояти російській дезінформації.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
2019 — 2024 Dev.
Andrey U. Chulkov
Develop
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду